Kamēr Maligini dala mantu, Zadornova tuvinieki aiz sērām apsver atteikšanos no mantojuma pavisam

Portāls nra.lv 23.februāris 2018, 13:31
 
F64
Laikā, kad Valērija Maligina tuvinieki skandalozi nespēj sadalīt atstāto, cita pērnā gada nogalē miruša Latvijā dzimušā tuviniekiem par materiālajām lietām vispār vienalga.

Laikraksts ''Komsomoļskaja pravda'' informē, ka trīs mēnešus pēc satīriķa Mihaila Zadornova nāves, viņa tuvinieki sēru dēļ joprojām nesteidz saņemt mantojumu un pat apsver no tā atteikties pa visam.

Zadornovam bija tikai viens bērns - 27 gadus vecā meita Jeļena. Viņa šobrīd dzīvo Maltā un negaidīti neesot ieinteresēta saņemt tēva atstāto mantojumu, jo turpinot pārdzīvot par viņa nāvi.

Notāra birojs Maskavā apstiprinājis, ka arī Jeļenas māte - Zadornova otrā sieva Jeļena Bombina - vismaz pagaidām šī paša iemesla nepretendē uz mantojumu.

Tikt pie Zadornova atstātā gan esot pieteikusies viņa pirmā sieva - latviete Velta Kalnbērziņa. Ja abas pārējās mantinieces pusgada laikā nepieteiksies, viss Rīgā dzimušā satīriķa mantojums tiks viņai!

Jāatzīmē, ka izdevums meitas neinteresētību mantojumā skaidro ar ne tikai sēram, bet faktu, ka Zadornovs viņai mācījis - bērniem jādzīvo pašiem, nevis jāizmanto vecāku nepelnītais. Tiesa, skandalozais komiķis viņai savulaik nopirka māju Maltā, kā arī dzīvokli Krievijas galvaspilsēta...

Nav zināms Jaundubultu kapos apglabātā Zadornova mantojuma apjoms, tomēr visticamāk mērāms vairāku miljonu eiro apmērā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

23.februāris 2018

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:11

Jaunākās diskusijas