Liepniekam riebjoties Ziemassvētki un to svinētajus pielīdzina ''bezdomu lopiņiem''

Portāls nra.lv 24.decembris 2017, 11:12
 
Dmitrijs Suļzičs/f64
Politehnologs Jurģis Liepnieks sociālajā tīklā Twitter paudis neapmierinātību ar Ziemassvētkiem, izsaucot diskusijas par svētku laika steigu.
''Riebjas tā Ziemassvētku apdāvināšanās. Terēt laiku un naudu, stāvēt sastrēgumos un rindās, lai nopirktu katram kādu nevajadzīgu lietu, es neredzu tajā nekādu jēgu,'' sociālajos tīklos pukojies Liepnieks.

''Man šķiet, ka ar teātra biļetēm grūti nošaut greizi, turklāt, ja paredzēto izrādi vēl saskaņo ar dāvanas saņēmēju, tad visi ieguvēji. Laupīts pārsteiguma moments, bet izdevies izvairīties no krāmiem un vilšanās,'' uz Liepnieka tvītu atbildējusi kādreizējā seksa un attiecību eksperte Baiba.

''Protams, ka gudrs cilvēks var tikt galā ar jebkuru situāciju. Tikai riebjas, ka tas sanāk tāds uzspiests pienākums,'' riebuma sajūtu politehnologs tomēr nepārvar.

''Es kaut ko nezinu? Kurš jums to spiež darīt? Cepies tamdēļ ka pašam uzdāvināja lieku verķi? Nedāvini ne vienam ne ko un, tici man, tev nākamgad arī jau nedāvinās,'' atbild Jānis.

Citi Twitter lietotāji tikmēr steidz gremdēties atmiņās par bērnībā saņemtajām dāvanām un iesaka Liepniekam dāvināt arī ''iepriecinošus'' labumus. ''Kāpēc jāpārspīlē? Tev patīk būt Grinčam. Tā arī var kļūt slavens un baudīt atzinību. Žēl tevis,'' skarbāk atbild kāds anonīms tvītotājs.

''Kad es oktobrī pirku dāvanas bērniem nekādu sastrēgumu nebija... Tirgū ar biju jau trešdien no rīta,'' ar problēmām neesot saskārusies Zinta.

''Nez vai ir kāds cits laiks bez Ziemassvētkiem, kad labāk būtu redzams, ka rietumu patērētāj sabiedrības cilvēki kā bezdomu lopiņi tiek dzīti pa izveidotām ejām, terēt naudu un planētas resursus pilnīgi bezjēdzīgi,'' secina Liepnieks.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:38

Jaunākās diskusijas