IESKATIES: Liene Šomase aicina palīdzēt šiem cilvēkiem

Portāls nra.lv 13.decembris 2017, 19:21
 
Ekrānšāviņš no video
Lai palīdzētu Aleksandram Šlujevam, Robertam Gobziņam, Rolandam Ūdrim-Balodim, Valteram Frīdenbergam un citiem tautā iemīļotiem māksliniekiem atveseļoties, mūziķu atbalsta fonds "Līdzskaņa" aicina apmeklēt labdarības koncertu "Liec mūziķa sirdij dziedāt!". Video vēstījumā lūgumu palīdzēt sabiedrībā zināmajiem mūziķiem izteikusi arī dziedātāja Liene Šomase.
Koncertā piedalīsies Lienes Šomases bērnu un jauniešu radošās studijas audzēkņi, bērnu studija "Kukaiņi", Valdis Atāls, Egons Pičners, Nikolajs Puzikovs, Roberts Gobziņš, Jāņa Vanadziņa trio, Edgars Kreilis, Vita Baļčunaite un citi. Pasākuma laikā pret ziedojumiem būs iespējams iegādāties mūziķu un Latvijas radošo personību veidotas apsveikumu kartītes, oriģināldarbus, krūzītes un mūzikas ierakstus. Visi koncertā gūtie ziedojumi tiks veltīti mūziķu rehabilitācijai un atlabšanai.

Šobrīd palīdzība visvairāk nepieciešama Latvijas labākajam blūmīzeristam, kantrimūzikas grupas "Dakota" biedram Aleksandram Šlujevam. Sadzīves traumas rezultātā, pagatavojot dēlam putnu būrīti, viņš novembrī zaudēja kreisās rokas četrus pirkstus. Lai izcilā harmoniku meistara, vijolnieka un ģitārista kreisās rokas rādītājpirksts atgūtu kustību spēju un viņš varētu atsākt muzicēt, nepieciešams rehabilitācijas process. Labdarības koncertā ikviens aicināts ziedot līdzekļus ne tikai Aleksandra Šlujeva, bet arī Roberta Gobziņa, Rolanda Ūdra-Baloža, Valtera Fridenberga rehabilitācijai. Kā zināms, pēc nopietnām medicīniskām procedūrām vienmēr nepieciešams ilgs un dārgs rehabilitācijas process. Lai mūziķi pilnībā izveseļotos, ir nepieciešams sabiedrības atbalsts.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:45

Jaunākās diskusijas