Vai Jurģis Liepnieks ar auto notriecis Rīgas domes deputātu?

Portāls nra.lv 7.decembris 2017, 14:35
 
f64
Nevainīgas diskusijas sociālajā tīklā Twitter rezultātā izteiktas skaudras apsūdzības un draudi ar tiesu darbiem.

Politehnologs Jurģis Liepnieks vietnē Twitter mierīgi diskutēja par radio reitingiem, līdz tajā savu viedokli nepauda arī Rīgas domes deputāte Inese Andersone.

''Pie tam, ja Jūs esat no tik īpaši marginālas grupas, kas iegust ziņas par notiekošo pasaulē tikai no Facebook lapas, kurai ir 17 000 sekotāju, tad grūti būs man Jums izstāsti visu, ko jūs esat palaidusi garām,'' liktenīgo ''uzbraucienu'' Andersonei veica Liepnieks.

''Pirms padsmit gadiem Jūs man uzbraucāt, kad braucu ar velo, tagad uzbraucat sociālos mēdijos. Nekas nav mainījies, esat uzbraucējs,'' paziņoja RD deputāte, raisot Liepniekā neizpratni. ''Nav joks. Tikām cauri ar zilumiem man un norautu numura zīmi Jums. Brīvíbas ielā joprojām nav velocelina, un cilvēki viens otram turpina uzbraukt.''

''Ja nemaldos 2000.gadā netālu no Gaisa tilta. Es tad biju studente, jūs Šķēles palīgs. Grūti aizmirst sadursmi ar slavenību,'' tvīto Andersone.

f64

Automašīnu gan deputāte neatceras: ''Kas tad to var atcerēties šoka brīdī? Džips un mersis tas nebija, žigulis arī nē. Vai nu kāda Skandināvu marka kā Volvo vai SAAB, vai vācu bmw. Ar kādas markas auto braucāt tad?''

''Īsāk sakot, es gaidu atvainošanos. Es nekad neesmu notriecis nevienu velosipēdistu,'' norāda Liepnieks. ''Neatbildējāt uz jautājumu. Un toreiz Jūs atvainojāties, tā kā es no Jums neko negaidu,'' atbildēja Andersone.

''Ja neatvainosities, tad to ar kādu auto es braucu Jūs uzzināsit tiesā, lai gan šajās lietās, apmelotajam NAV jāpierāda, ka ziņas nepatiesas, bet gan otrai pusei, ka tās IR patiesas. Velosipēdista notriekšana, - nopietns apvainojums, neuzskatu, ka tāds jāpacieš,'' ļaunā Andersones izteikumus ņēmis Liepnieks.

Andersone gan atvainošanos nesniedza, vien mudinot Liepnieku sūdzēt viņu tiesā, ja tā vēlas.

Šo domu politehnologs arī nav atmetis, rosinot jaunu diskusiju Twitter: ''Kāds zina, Latvijā jau ir kāds iesūdzējis kādu tiesā par to, ka apmelots tviterī? Rādās, ka man ir perfekts gadījums.''

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

7.decembris 2017

Vēl sadaļā

Forumā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:24

Jaunākās diskusijas