Ko sliktu "Saimnieks meklē sievu" dalībniece atklāj par konkurenti?

Portāls nra.lv 6.decembris 2017, 17:40
 
Ekrānšāviņš no video
Jau vairākas nedēļas skatītāji TV ekrānos var vērot notikumus šovā "Saimnieks meklē sievu". Šķiet, liela uzmanība šajā sezonā pievērsta notikumiem saimnieka Aivara sētā, kur par viņa sirdi sacentās trīs līgaviņas.

4.decembrī dalība šovā gan beidzās vienai no Aivara sākotnēji izvēlētai dalībniecei Kristai, kura jau iepriekš neslēpa, ka patiesībā viņu mājās gaida draugs un šovā piedalījusies vien ceļojuma dēļ. Tomēr izrādās, ka tas nav vienīgais, par ko gatava runāt dalībniece.

Sarunā ar portālu "skaties.lv" viņa velta arī ne pārāk glaimojošus vārdus savai konkurentei Agnesei, kura šova pirmajā sērijā pamanījās ierasties Aivara saimniecībā iereibusi, turklāt nākamajās sērijās neslēpa, ka saimnieka kokteilī iejaukusi "uztura bagātinātājus".

Krista konkurenti nodēvējusi par melīgu intriganti, kura jau no sākta gala glabājusi noslēpumus, pēc sarunas vēsta "skaties.lv". "Tas, kurš atveda Agnesi uz šovu, nebija viņas tēvs, bet gan draugs," norāda Krista. Tālākajā šova gaitā gan konkurentes apspriestā dāma atklāšot savu patieso seju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:49

Jaunākās diskusijas