Kas noticis? Aktieris Zagorskis šokējis ar iespaidīgām vizuālajām pārmaiņām

Portāls nra.lv 5.decembris 2017, 11:44
 
Emīls Desjatņikovs/f64
68 gadus vecais Rolands Zagorskis pārsteidzis ar vizuālajām pārvērtībām - nieka trīs mēnešu laikā aktieris zaudējis 21 kilogramu.

Kā informē žurnāls ''Kas Jauns'', Zagorska svara pārvērtības sabiedrībai likušas satraukties - vai iemīļotais mākslinieks iedzīvojies veselības likstās?!

Zagorskim gan pašam tas liekas uzjautrinoši, jo viss esot tieši otrādāk - viņš esot ievērojami mainījis savu uzturu, rezultātā nometot 21 kilogramu, t.i., esot veselīgāks, kā jebkad.

Aktieris ne sportojot, ne ieturot diētas - vienkārši atteicies no kalorijām bagātajiem Latvijā iecienītajiem gardumiem, kā baltmaize un kartupeļi.

Iepriekš viņš, stresa un raižu mākts, esot pieēdies ''ka uz priekšu vairs netiek'', bet tagad ēdot ļoti lēni, rezultātā iztiekot vien ar divām ēdienreizēm dienā.

Pirms pārmaiņām uzturā, Zagorskis svēris 105 kilogramus, bet tagad viņš atgriezies pie drēbēm, kuras valkāja pirms 30 gadiem.

Savu lielo pieēšanos aktieris dēvē par izlaidību: ''Ar gadiem, kad seksa kļūst drusku mazāk, arī alkoholu vairs nevari lietot tādos daudzumos, kā jaunībā, sāc drausmīgi daudz ēst. Man ir atmiņā tā sajūta - tu ēd, ēd, vairs nemaz neprasās, bet tu tikai bāz sevī iekšā un gremo.''

Svara zaudēšanas rezultātā gan sejā izteikti parādījušās grumbas, par ko Zagorskis nebēdā: ''Principā būtu jāiet pie ķirurga savilkt ādu. Ja parādīsies vairāk naudas vai arī mani aicinās filmēties kailskatos, būs par to jādomā.''

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:56

Jaunākās diskusijas