''X Faktora'' finālā ticis rūjienietis un divas daiļavas

Portāls nra.lv 27.novembris 2017, 10:51
 
Lauris Aizupietis/f64
Aizvadīts viens pozitīvs, košs un enerģisks "X Faktora" pusfināls un vairs tikai pāris dienas atlikušas līdz lielajam finālam! Tajā par uzvaru un pirmā Latvijas "X Faktora" godu muzikāliem spēkiem un dziesmām mērosies vienīgais stiprais dzimums Arturs Gruzdiņš no Rūjienas un divas daiļavas - Līga Rīdere no Cēsīm un Adriana Miglāne no Bauskas!

Šova "X Faktors" pusfinālā visi pretendenti rādīja, ko māk un spēj - enerģija kūsāja, dziesmas prasmes tika atspoguļotas vairāk nekā lieliski, arī fantāzijas lidojums sasniedza augstus apvāršņus! Svētdienas vakara izskaņā žūrijai tradicionāli bija jāpieņem lēmums par to, kuram uz strīpas palikušajam pretendentam - grupai "Tautumeitas" vai Adrianai Miglānei - jāatstāj šovs.

Veikt izvēli bija ļoti grūti, īpaši, Intaram Busulim, jo tieši viņa rokās bija abu pretendentu tālākais liktenis šovā. Busulis lēma, ka finālā par uzvaru jācīnas Adrianai.

Jau 3. decembrī noskaidrosim, kurš no trim pretendentiem: Arturs, Līga vai Adriana kļūs par Latvijas "X Faktora" pirmā sezonas uzvarētāju, bet līdz tam vēl nedaudz satraukuma, neziņas un prieks par kopā būšanu ar visiem finālistiem!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:54

Jaunākās diskusijas