Politiķis Mārtiņš Bondars pastāstījis par kādu ļoti īpašu dzīves notikumu

Portāls nra.lv 15.oktobris 2017, 13:20
 
Dmitrijs Suļžics/ F64 Photo Agency
Par kādu priecīgu savas dzīves notikumu sociālajā tīklā facebook pastāstījis politiķis, Rīgas domes deputāts Mārtiņš Bondars.

"1993. gada jūlijā kādā Rīgas basketbola zālē ienāca vīrs vārdā Toms Morrelle, kuram vajadzēja palīdzēt tulkot. Toreiz man viņš teica: "Tu runā labi angliski! Vai negribi studēm Amerikā?" Pēc 4 mēnešiem es sāku studēt Lakeland Universitātē un spēlēt Universitātes basketbola komandā," raksta politiķis.

24 gadus vēlāk M.Bondarbs uzņemts Lakeland Universitātes slavas hallē. Svinīgajā ceremonijā viņš saticis arī savus bijušos komandas biedrus.

"Esmu bezgala pateicīgs cilvēkiem, kuri spēlēja būtisku lomu manā akadēmiskajā un sportiskajā izaugsmē, tādēļ šodien saku lielu paldies Prezidentam Dr. David Black, profesoram J. Garland Schilcutt, trennerim Craig Jonas, Tomam un Debai Morrelle!"

Politiķis arī norāda: "Uz šīs plāksnes ir tikai mana bilde, bet patiesībā tur būtu jābūt arī Ievai, jo viņa ziedoja savu dzīvi stāvot man blakus palīdzot iegūt gan Lakeland Universitātes diplomu, gan gūt sportiskos panākumus un arī audzinot mūsu dēlu Danielu."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:51

Jaunākās diskusijas