Košā Gundega Skudriņa piedāvā iegādāties kādu ļoti īpašu mākslas darbu

Portāls nra.lv 10.oktobris 2017, 19:20
 
Vladislavs Proškins/ F64 Photo Agency
Modes eksperte un uzņēmēja Gundega Skudriņa sociālajā tīklā facebook ikvienam izsolē piedāvā iegādāties kādu ļoti īpašu gleznu.
"Kā jūs jau zināt, mums kafejnīcā ir unikāla glezna, kurai ar krāsu šļakstiem pieskārušies vairāki tūkstoši cilvēku no dažādām valstīm, visdažādākajos vecuma posmos, zināmi un ne tik atpazīstami, tv sejas, mākslinieces, šovmeņi, skolotāji, ārsti, skolnieciņi, uzņēmēji utt. Glezna mainījās ikdienu. Bija interesanti vērot, kā laika apstākļi, darba dienas vai brīvdienas, rīts vai vakars, mainīja ļaužu garstāvokli un līdz ar to arī ietekmēja krāsu izvēli. Šī glezna ir pieredzējusi visdažādākos stāstus un emocijas, tapusi 37 dienu laikā," sociālajā tīklā facebook raksta G.Skudriņa.

Vairāki cilvēki ir izrādījuši interesi iegādāties krāšņo mākslas darbu, tāpēc tiek rīkota izsole. Līdzekļi, kas tiks iegūti no gleznas pārdošanas, tiks ziedoti bērniem, kuri apmeklē mākslas pulciņus, un kuriem nav iespējas iegādāties krāsas vai citus mākslas nodarbībām vajadzīgos priekšmetus.

Gundega informē, ka gleznas sākuma cena ir 100 eiro. "Varbūt soli vairāk, jo otras tādas gleznas nav un nebūs," jautā uzņēmēja.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:12

Jaunākās diskusijas