Valters atkal pārsteidz: Šoreiz slavē Bagatski

Portāls nra.lv 22.septembris 2017, 14:47
 
AP / Scanpix
Šodien notika Latvijas Basketbola savienības rīkotā preses konference, kurā valstsvienības treneris Ainars Bagatskis informēja, ka neturpinās vadīt izlasi. Šis paziņojums mikroblogošanas vietnē twitter licis sarosīties arī allaž skarbajam sporta notikumu zinātājam Valdim Valteram.
Portāls "sportacentrs.com" jau informēja, ka bijušais izlases treneris pateicies Basketbola savienībai par iespēju būt par valstsvienības treneri. "Man ir svarīga arī statistikā izaugsme, ne tikai izcīnītā vieta, un katru turnīru šajā ziņā esam spēruši mazu solīti uz priekšu. Apsverot visus par un pret, esmu nolēmis, ka tagad nevēlos turpināt darbu izlasi. Nekad nesaki nekad, bet kaut kāds posms, astoņi gadi, astoņas vasaras pie izlases stūres ir noiets. Viens no iemesliem ir jaunā Pasaules kausa atlase, kuras laikā nav izlasi iespējams savienot ar darbu labā klubā," norādīja A.Bagatskis.

Viņa lēmumu komentējis arī bijušais basketbolists Valdis Valters, kurš pārsteidzošā kārtā nevis kritizējis A.Bagatskis, bet gan viņu paslavējis. Mikroblogošanas vietnē twitter V.Valdis raksta: "Gribu paslavēt Bagiju,personīgi.Tu esi labu darbu paveicis!"

Šāds V.Valtera paziņojums pārsteidzis arī citus twitter lietotājus, kuri norādījuši, ka pat nespēj noticēt, ka šādus vārdus rakstījis pats V.Valters.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:56

Jaunākās diskusijas