Veinberga paziņojusi, ka brauks prom no Latvijas, kurai esot sarūpējusi miljonu

Portāls nra.lv 21.septembris 2017, 10:38
 
LU
Pēc lokāla mēroga skandāla izcelšanās par Sandras Veinbergas komentāriem, kura kritizēja Kristapa Porziņģa apdrošināšanu, viņa paziņojusi, ka pametīs valsti.

Veinberga, kura pēdējās dienās saņēmusi asu kritikas vilni, satraukusies tik tāl, ka bažījas par savu dzīvību. ''Neriskēšu. Braucu prom,'' sociālajā tīklā Twitter paziņojusi žurnāliste.

Trešdienas vakara tvītam viņa nākamajā rītā sekojusi ar paziņojusi, kurā norāda, ka nemaz nav tik ''niecīga'' uz Porziņģa fona.

''Saskaitīju, ka es ar saviem uzņēmumiem gadu gada Latvijas valsts kasē nodokļos esmu iemaksājusi virs 1 miljonu eiro,'' raksta Veinberga. ''Es pati neesmu miljonāre, bet Latvijai miljonu esmu sarūpējusi.''

Žurnāliste, kura sapņojot, ka ''Latvija kļūst tikpat bagāta un toleranta kā Zviedrija'', joprojām paliek pie sava, ka valsts līdzekļus nebūtu jātērē uz Kristapu Porziņģi, kurš uz ''žurnālu vākiem lielās ar luksus auto''.

''Latviju par laimīgu zemi padarīs tūkstošiem uzņēmēju, medmāsu, zemnieku, kasieru, zinātnieku u.c., nevis viens talantīgs un bagāts sportists,'' spriež publiciste.

Visbeidzot, Veinberga paziņojusi, ka savu pārliecību turpinās mācīt studentiem Latvijā...

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:50

Jaunākās diskusijas