TV seja Roberto Meloni par rasismu: Atradīsi to, ja tava attieksme arī būs negatīva

Portāls nra.lv 14.septembris 2017, 19:40
 
Vladislavs Proškins, F64 Photo Agency
Itālis Roberto Meloni dalījies ar pārdomās sakarā ar medijos publicēto interviju ar Džordžu Stīlu, kurš arī Latviju sauc par savām mājām.

"Es pazīstu Džordžu, viņš ir sirsnīgs un gudrs, bet mūsu viedokļi stipri atšķiras: es uzskatos, ka ja tu gribi atrast rasistiskus cilvēkus vai iekļūt rasistiskās situācijās, tad tu vienmēr viņus vai viņas biežāk atradīsi, ja tava attieksme būs negatīva.

Tādas pašas situācijas var atrast, kad Sardīnijas tantiņa draud savam mazdēlam, lai nāktu atpakaļ mājās, lai pildītu mājasdarbus, pretējā gadījumā bēglis viņu noķers un aizvedis prom...(dzirdēju pats ar savām ausīm pagājušajā nedēļā). Vai kāds spānis smejas (ne ļauni) par Meloni, manu uzvārdu.

Latvija ir salīdzinoši jauna valsts, cilvēki ceļo arvien biežāk, un mūsu attieksme var tikai palīdzēt cilvēkiem saprast, ka svešs nav slikts, ka atšķirības, ādas krāsas, reliģijas, seksualitāte utt. ir tikai mūsu galvās.

Es neesmu perfekts, neviens no mums arī nav (būtu tīk garlaicīgi), jācenšas palīdzēt sabiedrībai kļūt labākai, un tikai katrs no mums ar labiem padomiem var to darīt," facebook raksta Roberto.


Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:24

Jaunākās diskusijas