Skandalozais fotogrāfs Sokolovs paziņo, ka vēlas kļūt par politiķi

Portāls nra.lv 11.septembris 2017, 14:00
 
Gints Ivuškāns/ F64 Photo Agency
Šodien savu 35 dzimšanas dienu svin skandalozais fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs. Ierakstā sociālajā tīklā facebook fotogrāfs atklājis, kādi ir viņa nākotnes plāni.

"Jūtos ar katru gadu vecāks. Izteikti jūtu, ka jaunība jau ir pagātnē. Jūtu, ka daudzas "durvis" vairs nekad neatvērsies, un lietu, - kuras nekad vairs nesasniegšu. Bet tieši tā sajūta, ka gadi iet, mani arī motivē attistīties vēl vairāk! Uz doto brīdi, man nav ne bērnu, ne ģimenes. Super! Šobrīd tā ir ļoti liela priekšrocība - man ir vairāk brīva laika! Bet manā vecumā laiks ir dārgākais resurss.Pirmo reizi mūžā, savā dzimšanas dienā, man ir ļoti skaidra vīzija, ko es gribu darīt un par ko kļūt. Nekad agrāk man nav bijis tik interesanti dzīvot kā tagad! Šobrīd man ir sajūta, ka pilnīgi viss, kam es ķeros klāt, man sanāk! Tāpēc es nezaudēšu ne minūti," raksta A.Sokolovs.

"Jūs jau pamanījāt, kā es sen vairs neesmu taisījis "skandalozus fotoprojektus", sen neesmu publicējis kailfoto. Tas provokatīvais posms ir pagātnē."

"Bet ziniet kas man patīk manā darbā visvairāk? Un kāpēc es vēl negribu tik ātri šķirties no "Privātām fotosesijām"? - Es dievinu skatīties uz tām metamorfozēm, kuras notiek sievietēs - viņas nāk trīcošas no bailēm, bet aiziet kā lauvenes ar augsti paceltu galvu. Manas fotosesijas - tas šobrīd ir labākais veids kā 4 stundu laikā pacelt sievietes pašapziņu! Es gūstu ļoti lielu baudu no tās varas sajūtas, no tā, kā es varu pozitīvi ietekmēt sievietes. Tas, ka manos spēkos ir padarīt cilvēku laimīgu, man ir daudz vērtīgak nekā honorārs."

Gints Ivuškāns/ F64 Photo Agency

"Tāpēc es ļoti vēlos aktīvi iesaistīties sabiedriskajā dzīvē un sociālajos projektos. Es gribu ar savām darbībām uzlabot dzīvi ne tikai tiem kuri nāk uz fotosesiju, bet daudz plašākam cilvēku lokam. Vienīgais veids kā to var panākt - tas ir sākt darboties politiskajā jomā. Es, kā iedzīvotājs, un savas valsts pilsonis, skaidri zinu, ko vēlos no valdības, lai dzīves kvalitāte būtu vēl augstāka. Tāpēc man ir ļoti skaidrs, ko es gribu panāk arī kā politiķis. Man ir sapnis. Ja es savas dzīves garumā panākšu, ka Latvijā tiks iznīcināti visi grants ceļi, ja tie visi tiks noasfaltēti, es nomiršu laimīgs. Tas ir konkrēts un reāls mērķis."

"Vēl viena lieta. Gadi iet un jaunāks es nebūšu. Ķermenis nekad nebūs tik spēcīgs kā tagad. Tāpēc šis ir pēdējais gads, kad es varu sasniegt kādu virsotni sportā. Es sakoncentrēšos un piedalīšos ļoti īpašās sacensībās, kas man būs lielākais sporta izaicinājums un notikums dzīvē. Bet par to es oficiāli paziņošu mazliet vēlāk," norāda skandalozais fotogrāfs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas