Vai Instagram slavenākais pleibojs šīs daiļavas dēļ liks punktu izlaidīgajam dzīvesveidam?

Portāls nra.lv 20.jūlijs 2017, 12:05
 
Instagram
Dans Bilzerjans kļuva slavens pateicoties sava trakā dzīvesveida atspoguļošanai sociālajā tīklā Instagram, tomēr izskatās, ka pienācis laiks pārmaiņām.

Bilzerjans, kura ar modelēm, ieročiem un mašīnām pilnajam Instagram seko 22,6 miljoni, sniedzis retu interviju žurnālam Square Mile. Tajā viņš atklājis, ka uzdzīvei sācis nomest apgriezienus un arī mazāk spēlē azartspēles.

Viņš ir profesionāls pokera spēlētājs, tomēr azartspēlēm sācis mest līkumu pirms pusgada, jo uzvarēšana tajās viņam neradījusi emocijas, bet zaudēšana patiešām saniknojusi: "Tas bija veids kā tikai būt nelaimīgam."

Piedevām, viņš uzsācis monogāmas attiecības, kas ilgst jau nedēļām. Jau 17!

"Tā ir pirmā reize, kad esmu šādās attiecībās. Man ir iepriekš bijusi draudzene, tomēr es dr*zu arī citas meitenes," stāsta Bilzerjans.

Savu izredzēto viņš saticis ballītē un šis stāsts nav kā no pasakas. "Pirms satikt viņu, todien biju izdr*zis jau kādas trīs meitenes. Mēs sākām kopā pavadīt laiku... Viņa vienkārši nav kā visas, saproti?! Viņa ir gudra, jautra un viņai patīk lietas, kas patīk man. Te nu mēs esam."

Romantiski.

A post shared by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:26

Jaunākās diskusijas