Jānis Paukštello atguvies no insulta un jau šonedēļ atkal uzstāsies

Portāls nra.lv 4.jūlijs 2017, 10:00
 
F64
Aktieris Jānis Paukštello, kuru pirms mēneša garāmgājēji atrada uz parka soliņa, saļimušu pēc mikroinsulta, atgriežas darbā un atzīst: „Viss ir kārtībā. Jūtos labi!”, vēsta portāls Kasjauns.lv.

Pēc pārciestā aktieris Jānis Paukštello jau atgriezies uz skatuves, un aizvadītajā nedēļā bija sastopams kopā ar kolēģiem atjaunotā muzikālā uzveduma “Tobāgo!” mēģinājumā, novērojis portāls Kasjauns.lv.

Norises vietā skatuves mākslinieks ieradās kopā ar kundzi Elīnu un izskatījās atguvies pēc pārciestajām veselības problēmām. Paukštello bija smaidīgs un mundrs, pirms mēģinājuma tērzēja un jokoja ar pārējiem aktieriem.

Žurnālam “Kas Jauns” aktieris atzinis: „Viss ir kārtībā. Jūtos labi!” Plašākos komentāros par savu pašsajūtu un noskaņojumu Jānis nevēlējās izplūst, taču citi aktieri neslēpa prieku par Paukštello spēju pēc tik nopietniem veselības sarežģījumiem tik īsā laikā atgriezties radošajā dzīvē. Kāds kolēģis pauda apbrīnu, ka pēc atveseļošanās Paukštello izskatās pat vēl labāk nekā pirms mikroinsulta. Izrādes gatavošanas laikā Jānis pārliecinoši demonstrēja savu profesionalitāti un nesaudzēja sevi pat kustīgākās ainās. Lai arī ar ortopēdisko zābaku kājā, viņš cītīgi izpildīja katru dejas soli līdzvērtīgi pārējiem.

Jau šajā nedēļas nogalē Jānis Paukštello uzstāsies Valmierā, kur norisināsies Ulda Marhileviča un Māras Zālītes koncertiestudējuma “Tobāgo!” atjaunotās versijas pirmizrāde.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:12

Jaunākās diskusijas