Neticami! Rīgā mirušo tēti gandrīz apglabā bezpiederīgo kapos

Portāls nra.lv 16.marts 2018, 12:32
 
pixabay.com
Pie raidījuma "Bez Tabu" vērsās Mairita, kurai par 57 gadus vecā tēva nāvi pat nepaziņoja policija.

Mairitas tētis par veselību nav sūdzējies un nekas neesot liecinājis, ka tuvojas nelaime. Taču kādu dienu tēta draugs piezvanījis, jo esot dzirdējis, ka Mairitas tētis jau miris.

Viņš dzīvojis Rīgā, pati citā Latvijas novadā. Nekavējoties sazinājusies ar vietējo policiju, un bijuši šokā, uzzinot, ka tētis tiešām jau pirms astoņām dienām ir gājis bojā. Bijusi pirmā no ģimenes, kas to uzzina, vēsta raidījums.

Valsts tiesu medicīnas ekspertīzes centra darbinieki paskaidrojuši, ka aizgājēja līķim jau piešķirts kārtas numurs, lai varētu apbedīt Jaunciema kapos kā bezpiederīgo mirušo.

Valsts policijas pārstāve skaidro, ka tas tiešām esot bijis policijas uzdevums paziņot tuviniekiem par mirušo, kurš atrasts bez dzīvības pazīmēm daudzdzīvokļu nama gaitenī, taču neesot varējuši ar tuviniekiem sazināties. To apgrūtinot fakts, ka datubāzē neesot kontakttālruņa numurs. Esot atstājuši pavēsti mirušā sievas pastkastē, taču pavēste neesot saņemta, visticamāk, kāds cits esot to izņēmis.

Mairitas tēvam līdzi bijusi gan ID karte, gan darba apliecība, gan mobilais tālrunis, gan citi personīga rakstura dokumenti. Pēc tiem bijis pavisam vienkārši ar tuviniekiem sazināties, bet tas neesot izdarīts. Kaimiņi sakot, ka arī viņiem neviens no policijas nekādu ziņu neesot atstājis, vēsta "Bez Tabu".

Avots: Bez Tabu

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:07

Jaunākās diskusijas