VID darbinieki ceļ trauksmi: Mums nākas strādāt pamatīgā aukstumā!

Portāls nra.lv 3.marts 2018, 10:06
 
F64
Bēdīgi slavenās VID galvenās ēkas durvis, kas izmaksājušas 101 tūkstoti 500 eiro, nepilda savas funkcijas, un cilvēki ēkā salst. VID apliecina, ka darbinieki strādā temperatūrā, kas ir zem Ministru kabinetā noteiktās normas, vēstīja raidījums "BEZ Tabu".

Lai izbēgtu no visām nelaimēm, kas pēdējā laikā piemeklējušas VID durvis, proti, pieliktu punktu plīšanai un darbinieku saldēšanai, iepriekš tika atvēlēta iespaidīga summa 101 tūkstotis 500 eiro, un īsi pirms jauno durvju uzstādīšanas ēkas īpašnieku, Valsts nekustamo īpašumu pārstāvis Arnis Blodons apgalvoja, ka lai arī summa milzīga un par to var uzcelt māju, durvis būšot tā vērtas!

Taču solījums, ka virpuļdurvis paaugstinās ēkas energoefektivitāti un nodrošinās pilnvērtīgas ergonomiskās prasības, nav pildīts.

Situācijas ķīlnieki ir VID apmeklētāji un darbinieki, kuri šallēs satinušies cieš no virpuļdurvju sniegtā vēsuma.

Antra Gremzde, VID nodrošinājuma pārvaldes direktore, atklāj, ka telpās tiešām ir auksti, un telpu temperatūra neatbilst Ministru kabineta noteiktajai temperatūrai. Vajadzētu būt no 19-20 grādu ziemas laikā, bet šeit ir zem 16, vietām par 15 grādi.


Turklāt šobrīd darbojas tikai vienas no VID virpuļdurvīm, otras var saukt par klusējošām virpuļdurvīm. Un, kā apgalvo VID pārstāvji, tas ir bīstami, jo kopš pirmā marta, kad sākas ienākumu deklarāciju iesniegšana, cilvēku plūsma uz VID ēku pieaug, un viņi visi ēkā ienāk pa vienām durvīm. Tas nav droši.

Taču Valsts ieņēmumu dienesta darbinieki neko nevar mainīt. Viņi ir tikai ēkas nomnieki, īpašnieks ir Valsts nekustamie īpašumi, kas pārsteidzošā kārtā saglabā absolūtu mieru un rāmumu, norādot, ka satraukumam nav pamata.
Tas esot vien īslaicīgs tehnisks negadījums, kas sakritis ar auksto laiku…

Tikmēr sildītāju darbināšana Valsts nekustamajiem īpašumiem izmaksā ap 50-60 eiro nedēļā.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:57

Jaunākās diskusijas