Ķengaragā "Mercedes Benz" ietriecas ēkas sienā

Portāls nra.lv 13.februāris 2018, 16:24
 
Ekrānšāviņš no Degpunktā video
Pagājušās piektdienas vakarā Ķengaragā risinājušies gluži vai neticami notikumi – "Mercedes Benz" markas auto ietriecies garāžas sienā, sagrauta kāda ēka, un ļaudis pa tumšajiem pagalmiem tvarstījuši kādu jaunu vīrieti, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Ēkas siena nedz sagruva, nedz arī to kāds centies uzspridzināt. To ar apvidus auto “aizslaucījis” kāds jauns vīrietis. Kā stāsta šīs ēkas saimnieks, pievakarē, izdzirdot būkšķus, viņš nodomājis, ka kāds pie blakus esošajām miskastēm izkrauj vecas mēbeles. Tomēr kāda nelāga priekšnojauta likusi iznākt pagalmā.

“Vajag iziet, paskatīties. Iznāku, bet tur rēgojas “Mercedes Benz ML”. Tieši no manas garāžas. Viss motora pārsegs līdz priekšējam logam iebraucis manā garāžā. Cilvēki saka: “Lūk, viņš aizskrēja tur, uz turieni!”,” piedzīvoto atstāsta sagrautās garāžas īpašnieks Eduards.

Vīrs kopā ar kādu paziņu no blakus mājas meties pa pēdām šoferim, un turpat tuvējos pagalmos ļaundari izdevies panākt. “Atvedām viņu atpakaļ uz notikuma vietu. Tad parādījās arī pasažieris, kurš sēdēja tajā mašīnā, un stāsta, ka viņš gribējis pirkt mašīnu. Bija atbraucis te, uz Maskavas ielu, vai nu pēc reklāmas, vai kā. Tas šoferis teica, ka ir drusku iedzēris, mašīnu parādīšot, braucot tepat pa iekšpagalmiem. Iekāpuši mašīnā, un tas pasažieris teica, ka sapratis, ko nelāgu, kad šoferis pateica: ”Parādīšu tev, kā tā mašīna iet!”. Un sāka uzņemt ātrumu tepat starp mājām. Ar simts kilometriem stundā viņš ietriecas vienā mazā, ielas malā stāvošā auto un spiež gāzi tālāk, un, kad ātrums ir jau pāri simtam, mašīna, uzbraucot uz apmales, atraujas no zemes un kā raķete ielido garāžā,” turpina Eduards.

Apkārtējie, redzot notiekošo, jau bija piezvanījuši 110, un drīz vien notikuma vietā ieradās pirmā policijas ekipāža, kurai tad arī nodots sasistā auto pilots.

Notvertais vīrietis iesēdināts aiz restēm, un tad kārtības sargi uzklausījuši “Mercedes” pasažieri. Kā izrādās, puisis nav viss vēlējies pirkt melno džipu, bet gan uz ceļa palūdzis palīdzību, lai iedarbinātu savu auto. Vārds pa vārdam, un “Mercedes” šoferis jau vizinājis jaunieti, savukārt puisim atlicis vien skaitīt lūgšanas.

Pāris minūšu izbrauciena kopsavilkums ir visai iespaidīgs - šoferis sasitis auto, zaudējis tiesības un iespaidīgu naudas summu, kā arī nu figurē kriminālprocesā. Savukārt garāžas īpašnieks ticis pie negribētām klapatām, zaudējis dažādus dārgus instrumentus un iekārtas, taču, cerams, tiks pie kārtīgas kompensācijas un, iespējams, pat jaunas garāžas.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:03

Jaunākās diskusijas