Pircēja saldēto dārzeņu pakā atrod pusi žurkas

Portāls nra.lv 11.februāris 2018, 10:00
 
pixabay.com
Lielveikala ķēdei "Aldi" nācies no tirdzniecības izņemt tūkstošiem saldēto dārzeņu pakas, pēc tam, kad vienā no tem pircējs atrada pusi žurkas.

Starpgadījums noticis Kornvolā, Lielbritānijā. 60 gadus veca pircēja skaidro, ka bija pabeigusi pasniegt pusdienas savai divus gadus vecajai mazmeitiņai, kad nolēmusi palikušos saldētos dārzeņus ielikt atpakaļ saldētavā, bet pēkšņi iepakojumā atradusi žurku, jeb daļu no tās.

Sākumā kundze nespēja savām acīm noticēt tādēļ atradumu izkausējusi un pārliecinājusies, ka tā ir puse žurkas. Pircēja atradumu nogādāja atpakaļ veikalā, kur viņai piedāvāta 30 britu mārciņu dāvanu karte nākamajam pirkumam vācu tirdzniecības ķēdes lielveikalā.

Neapmierināta ar veikala atbildi, kundze sazinājās ar "Aldi" ofissu un nosūtīja fotogrāfijas ar atrasto žurku. Arī uzņēmuma administrācija piedāvāja naudu, 550 britu mārciņas.

Pēc tam uzņēmums medijiem atzinies, ka saņemtas trīs sūdzības par dīvainiem atradumiem saldēto dārzeņu pakās. Tika nolemts izņemt produktu no apgrozības.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:36

Jaunākās diskusijas