Riteņbraucēja, kura nepieļāva puiša nolekšanu no Vanšu tilta, izklāsta notikušo

Portāls nra.lv 17.jūlijs 2017, 11:15
 
Ekrānšāviņš
Kā iepriekš ziņots, 10.jūlijā, pēc pulksten 22.00 dežūrdaļā tika saņemts zvans no kāda iedzīvotāja, kurš ziņoja par vīrieti, kurš grasoties nolēkt no Vanšu tilta. Kamēr aculiecinieks zvanīja policijai, notiekošo bija pamanījusi arī kāda velobraucēja, kura līdz policistu ierašanās brīdim centās viņu atrunāt no lēkšanas. Sieviete izmisušo vīrieti visiem spēkiem pat turēja, lai viņš neizdarītu liktenīgo soli. Riteņbraucēja savā facebook dalījusies ar piedzīvoto.

Diāna Spiridovska bija ceļā no darba, kad uz Vanšu tilta pamanījusi puisi, aptuveni 25-30 gadus vecu. Sievietei šķitis, ka jaunais vīrietis gatavojas nolekt no tilta.

Kāds no tuvumā esošajiem cilvēkiem pat situāciju iemūžinājis savo telefonā, bet neviens klāt pie vīrieša nepienāca. Diāna uzreiz apstājusies un zvanījusi dienestiem. Izstāstot situāciju, sieviete nekavējoties devusies klāt pie puiša. Kā izrādās, viņa bija otrā zvanītāja policijai, kura ziņoja par iespējamo pašnāvības mēģinājumu.

Vīrietis, redzot, ka viņu vēro, nokāpis no margām un ar dīvainu smaidu riteņbraucējai teicis, ka nespējot nolekt, ja uz viņa skatās. Puisis izskatījies apjucis, nedaudz iedzēris, bet pietiekami kopts.

Sieviete centusies vīrieti nomierināt līdz policijas ierašanās brīdim. Viņa uzsākusi sarunu, jautājot viņa vārdu un nosaucot savu. Viņa uzzināja, ka puisim ir ļoti slikti un nevēloties vairs dzīvot. Šī ir jau trešā reize, kad viņš vēlējies ielekt Daugavā, bet ir bailes no augstuma un nespēj peldēt. Puisis vispirms centies uzkāpt tilta vantīs, taču dzeloņdrātis traucējušas to izdarīt. Jau iepriekš viņš centies nolekt no citām augstām vietām.

Tāpat puisim esot bērns, bet ar viņu kopā nedzīvo. Pa to laiku zem tilta apstājās glābēju laiva. Puisis jautājis, vai viņa izsaukusi glābējus. Diāna melojusi, ka tas ir kāds garāmbraucējs.

Kad pie viņiem tuvojusies policija, puisis pēkšņi nolēmis pārvarēt tilta margas un lekt. Sieviete kliedzot, iekrampējusies jakā un centās vilkt viņu nost no margām. Jau licies, ka Diāna nespēs vīrieti noturēt, bet tad pie puiša pieskrējuši trīs policisti, kuri viņu droši atrāvuši no margām un nogāzuši zemē, un aizveduši uz iecirkni.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:46

Jaunākās diskusijas