Ekstrasenss atklāj apbrīnojamus faktus par to, kas mīt Baltijas jūras dzelmē

Portāls nra.lv 21.maijs 2017, 12:41
 
Gatis Rozenfelds/ f64 photo agency
Ekstrasenss Lazars Rozenbergs vēsta, ka zem Baltijas jūras dzīvo nezināma daudzpakāpju civilizācija, kas ir ļoti norūpējusies par jūras ekoloģisko stāvokli. Viņš uzskata, ka tuvākajās desmitgadēs varētu applūst gan Rīga, gan Jūrmala, atsaucoties uz žurnālu "Patiesā Dzīve" vēsta portāls "Kas Jauns".
Žurnāla "Patiesā dzīve" žurnālisti apgalvo, ka intervijas laikā Lazars runājis mierīgi un nekas neliecina, ka viņš būtu sajucis prātā. Savukārt viņa teiktais raisa lielu izbrīnu daudziem, jo ir grūti noticēt, ka tiešām zem Baltijas jūras varētu dzīvot noslēpumainas civilizācijas. Par to, cik šis stāsts ir patiess var lemts katrs pats.

Lazars savulaik bijis ietekmīgs uzņēmējs, kam piederēja miljonu vērti īpašumi. Viņš savas pareģa spējas esot ieguvis pirms 17 gadiem, kad cieta autoavārijā. Portāls "Kas jauns" vēsta, ka Lazars no Liepājas rajona devies uz Rīgu, kādā brīdī vairs nav spējis novaldīt stūri un nobraucis no ceļa. ''Savu ķermeni redzēju no augšas, es tajā vairs nevēlējos atgriezties,'' atceras Rozenbergs. ''Redzēju, ka mans auto ir apgāzies, redzēju savu sasisto ķermeni, redzēju asinis. Redzēju, kā brauc garām citas mašīnas. Kāds apstājās un pienāca klāt. Tomēr kādā mirklī es tiku ievilkts atpakaļ ķermenī. Ilgi baidījos atvērt acis, jutu lielas sāpes. Kad acis atvēru, es ieraudzīju, ka ap mani ir sapulcējušies cilvēki,'' stāsta ekstrasenss.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:21

Jaunākās diskusijas