Bijušais vīrs mīlas moku mākts iekuļas nepatikšanās

Portāls nra.lv 18.maijs 2017, 19:44
 
Ekrānuzņēmums no video/ Degpunktā
Pirms dažām dienām, galvaspilsētas likumsargi sirēnu skašu pavadīti traucās uz Hāpsalas ielu, kur risinājies ārkārtīgi skaļš ģimenes konflikts. Cilvēks, kurš par to ziņoja policijai, vēstīja, ka strīdā tiek izmantotas arī dūres.
"Ierodoties notikuma vietā, policisti no cietušās noskaidroja, ka viņai ir izcēlies konflikts ar bijušo dzīvesbiedru, kurš ar kājām spēris pa viņas automašīnu, izveidojot divas pamatīgas buktes. Viņš arī esot bojājis sievietes dzīvokļa durvis," stāsta Valsts policijas pārstāvis.

Ekrānuzņēmums no video/ Degpunktā

Policisti devās aplūkot cietušo automašīnu un pamanīja pie tās esošu zilā treniņtērpā ģērbtu vīrieti, kurš ieraugot policistus, metās bēgt caur caurumu žogā. Tomēr policistiem izdevās vīrieti veikli aizturēt.

"Kad jau vīrietis bija noķerts, atgriežoties pagalmā, policisti konstatēja, ka cietušās stāstītais apstiprinās. Ņemot vērā notikušā apstākļus abi divi tika nogādāti policijas iecirknī," vēsta policijas pārstāvis. 31 gadus vecajam varmākam par nodarīto draud pat nonākšana uz apsūdzēto sola.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:41

Jaunākās diskusijas