Interesanti: Kas ir Latvijas slavenību piknika grozā?

tautaruna.lv 23.jūnijs 2018, 18:47
 
F64
"Maxima Latvija" aktīvās piknika sezonas laikā skaidro, kas ir Latvijas slavenību pikniku grozos un kādi ir to iepirkšanās paradumi. Aktieris Rihards Lepers un aktīvā mamma un personība Katrīne Sauliete atklāj svarīgākās lietas, ko viņi vienmēr ņem līdzi dodoties atpūtā pie dabas.

Aktiera Riharda Lepera neatņemama piknika groza sastāvdaļa ir ērts pleds, kur visa kompānija var sasēsties, videi draudzīgi, vairākas reizes izmantojami trauki, un, protams, kvalitatīva gaļa: "Draugiem izvēlējos vistas šašliku, bet sev - iecienīto gaļu melleņu marinādē, kas ir nedaudz citādāka, līdzīga steikam un ir ne tikai garšīga, bet arī piemērota ātrai pagatavošanai." Rihards pirkumus parasti veic pa ceļam uz pasākuma vietu, veikala apmeklējumam veltot aptuveni pusstundu. Lai taupītu laiku aktieris nereti izvēlas norēķināties pašapkalpošanās kasēs.

Savukārt vienmēr aktīvā un sabiedriskā Katrīne Sauliete piknikā labprāt dotos ar bērniem, draudzeni vai māsu un ierastās piknika segas vietā viņa ņemtu līdzi rozā spilventiņus mīkstākai sēdēšanai. Maltītei Katrīne iegādājās vistas spārniņus, bet jautrībai - ballīšu cepurītes: "Ikdienā es bieži rīkoju svētkus bērniem un man patīk veikalos meklēt dažādus skaistus un košus nieciņus. Jautrās cepurītes ir domātas ne tikai bērniem, bet arī mums pieaugušajiem, jo kopā ar skaistām salvetēm tās palīdz radīt svētku sajūtu."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:50

Jaunākās diskusijas