Amizanti! Rīdzinieku uzmanību piesaista kāds dīvains šoferis

tautaruna.lv, Viktorija Gabrjuna 18.jūnijs 2018, 10:23
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Pagājušajā nedēļā Rīgā pamanīts kāds dīvains šoferis. Vēl rīta pusē viņš visai amizantā veidā pa pilsētas ielām izvizināja ledusskapi, bet vēlāk nonāca policijas rokās, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Rīta pusē Bruņinieku ielā, uzņemot visai neparastos kadrus, kuros redzams, kā šoferis mašīnā ved ledusskapi, tuvējā veikaliņa darbinieki pat nenojauta, ka ar šī braucamrīka stūrētāju sastapsies arī pēcpusdienā. Taču jau pavisam citādos apstākļos.

Par šo visai amizanto situāciju nenojauta arī kāds pašvaldības policijas darbinieks, kurš ap pieciem vakarā ar velosipēdu devās mājup no darba un kādā netālā šķērsielā pamanīja šo pašu auto, taču jau bez ledusskapja. Šajā situācijā policista uzmanību piesaistījis tas, ka šoferis uz ceļa izpildīja dažādus “interesantus” manevrus, strauji paātrināja ātrumu, uzbrauca uz apmales, tad nobrauca no tās un turpinājis savu ceļu.

Policists uzsācis sekot autovadītājam. Brauciens nopakaļ aizdomīgajam auto turpinājies līdz pat Bruņinieku ielas 58. namam, kur šoferis nolēmis apstāties vietā, kur to rīta pusē jau bija piefiksējuši tuvējā veikaliņa darbinieki.

Brīdi vēlāk notikuma vietā gandrīz vienlaikus ieradušās trīs Valsts policijas ekipāžas, un šoferis nodots to rokās.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:11

Jaunākās diskusijas