"Lūdzu atbalstu!" "Vairāk Saules" līdzīpašnieks vēršas pie sabiedrības

tautaruna.lv, Viktorija Gabrjuna 14.jūnijs 2018, 17:33
 
F64
Restorānu tīkla "Vairāk Saules" līdzīpašnieks Endijs Bērziņš vērsies pie sabiedrības un saviem draugiem pēc atbalsta.
Šinī valstī daudziem ir svešs un banāls šis goda vārds, bet ne man. Ja mēs būtu vainīgi es uzrunātu savu advokātu, bet ne draugus.

Kā zināms, otrdien policija veica kratīšanas restorānu tīklā "Vairāk Saules" aizdomās par iejaukšanos kases aparātos. Policija par iejaukšanos kases aparātu darbībā restorānu tīklā "Vairāk saules" aizturējusi četras personas, restorānu darbība pagaidām ir apturēta.

"Vairāk Saules" līdzīpašnieks Endijs Bērziņš norāda, ka "Vairāk Saules" nekad nav izmantojuši un neizmanto iejaukšanos kases sistēmu programmatūrā.

Sociālajā tīklā Facebook viņš raksta, ka visi 270 "Vairāk Saules" darbinieki var apsēsties pie melu detektora un to apliecināt.

"Uzrunājot visus savus draugus ar lūgumu iesaistīties šajā lietā, es devu viņiem savu goda vārdu, ka mēs to nedarām. Šinī valstī daudziem ir svešs un banāls šis goda vārds, bet ne man. Ja mēs būtu vainīgi es uzrunātu savu advokātu, bet ne draugus. Mēs visi 270 "Vairāk Saules" darbinieki varam apsēsties pie Melu Detektora un to apliecināt, ka NEVIENS NEKAD NAV IEJAUCIES KASĒS, lai sagrozitu datus un apkrāptu valsti. Mani ļoti intresē, kādā veidā valsts un tās struktūras mēģinās ataisnoties par šīm 34 kratīšanām 4 personu aizturēšanu un mūsu "Vairāk Saules" tēla graušanu. Es nojaušu, ka no policijas vadības puses arī ir jautājumi šīs SPECOPERĀCIJAS VEICĒJIEM, kur ir rezultāti. Rezultātu nav un nebūs. JO MĒS TO NEDARĀM. Lūdzu savu draugu atbalstu," raksta Bērziņš.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:57

Jaunākās diskusijas