Vāc līdzekļus kaķim Rēzeknē, kas cieš ļoti stipras sāpes

tautaruna.lv 12.jūnijs 2018, 15:44
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme. / F64
Organizācija "Vēlos palīdzēt" ziņo, ka palīdzība nepieciešama kādam kaķim Rēzeknē, kas dzīvo Rēzeknē, uz ielas, un, neskatoties uz smago veselības stāvokli, izvairās no cilvēku palīdzības.
Šodien mūsu volontiere Andželika atkal mēģinās notvert kaķīti, izmantojot īpašas lamatas, kuras mums izdevās aizņemties no Rēzeknes dzīvnieku patversmes.

"Mēs saņēmām satraucošu ziņu par kaķīti smagā stāvoklī Blaumaņa ielā 3, Rēzeknē. Lai arī viņš cieš ļoti stipras sāpes, runcis vēl joprojām ir aktīvs un veiksmīgi izvairās no mūsu mēģinājumiem viņu notvert un aizvest pie vetārsta. Sestdien lūdzām ķērāja palīdzību no Rēzeknes dzīvnieku patversmes, taču saķert runci neizdevās. Savukārt svētdien Rēzeknē neviena no veterinārajām klīnikām nestrādāja, un arī nākamā diena bija neveiksmīga- diemžēl patversmes ķērāji nevarēja atbraukt uz mūsu izsaukumu.

Šodien mūsu volontiere Andželika atkal mēģinās notvert kaķīti, izmantojot īpašas lamatas, kuras mums izdevās aizņemties no Rēzeknes dzīvnieku patversmes. Taču ar to viss nebeigsies - runcītim būs nepieciešama operācija un aprūpe. Diemžēl biedrībai nav finanšu līdzekļu, lai to apmaksātu, tāpēc lūdzam ziedot," raksta organizācija.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:59

Jaunākās diskusijas