Vīrietis nomirst dienu, pirms īstenojas viņa lielākais dzīves sapnis

tautaruna.lv, Viktorija Gabrjuna 10.jūnijs 2018, 14:48
 
Privātais arhīvs/The Sun
28 gadus vecais Ešlijs Grants Smits no Lielbritānijas nomira no limfātiskās sistēmas vēža dienu pirms sava lielā dzīves notikuma, raksta The Sun.

Viņš nepaspēja realizēt savas dzīves lielāko vēlēšanos - apprecēt meiteni, kurā bija iemīlējies jau trīs gadus.

Ešlija līgava Daniela pastāstīja, ka kādā dienā draugam uz kakla pamanīja sarkanu plankumu. Lai gan sākotnēji ārsti teica, ka tas nav nekas ļauns, plankums turpināja izplesties un sagādāja sāpes, līdz tika uzstādīta īstā diagnoze - vēzis, agresīvs slimības paveids.

Ešlijs nekavējoties aicināja Danielu šķirties, taču meitene nepadevās - viņi abi uzsāka ārstēšanos, izturot staru terapiju un 18 ķīmijterapijas kursus. Nekas nelīdzēja un ārsti nolaida rokas - Ešlijam bija palikušas divas nedēļas.

Tad Daniela uzzināja, ka Ešlija vienīgais nerealizētais sapnis ir precības ar viņu. Sieviete ķērās pie kāzu organizēšanas.

Dienu pirms kāzām vīrietis sajutās slikti, Daniela vēlējās palikt ar viņu mājās, taču Ešlija vecāki mudināja meiteni doties, lai pabeigtu kārtot pēdējās lietas, kas saistītas ar kāzu organizēšanu.

Diemžēl tā bija pēdējā reize, kad Daniela redzēja Ešliju dzīvu - vīrietis nomira dienu pirms savām kāzām, laikā, kad Daniela kārtoja pēdējās nepieciešamās formalitātes, lai viņi varētu apprecēties.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:05

Jaunākās diskusijas