Jaunais uzņēmējs par VID: "Kāpēc tāda attieksme? Tiešām asaras acīs!"

Portāls nra.lv 18.marts 2018, 9:14
 
F64
Sūdzību portālā kāds ģimenes uzņēmuma īpašnieks paudis savu sašutumu un neizpratni par Valsts ieņēmuma dienesta (VID) darbinieku rīcību.

Sašutis VID apmeklētājs raksta:

"Kārtojam alkohola licenzi uzņēmumam. Inspektore aiziet atvaļinājumā, esam cilvēki, visu saprotam. Zvanām, lai uzzinātu cik dienas aptuveni mums jārēķinās ar licenzes izsniegšnu?

Atbilde no vid darbinieka: jūsu inspektore ir atvaļinājumā, jāgaida kad viņa atgriezīsies... Tad turpinās iesākto darbu...

Jautājums? Tātad, ja kāds no darbiniekiem ir aizgājis atvaļinājumā uzņēmumu darbība apstājas? Vai tiešam neviens no citiem nodaļas darbiniekiem nav kompetents šajā jautājumā?


Piedodiet, esam ģimenes uzņēmums, visus līdzekļus esam ieguldijuši uzņēmumā, lai varētu atvērt-strādāt un maksāt godīgi nodokļus valstij..

Secinājums: licences kavēšana-nevaram pilnvērtīgi atvērt uzņēmumu, visi līdzekļi ieguldīti jaunajā uzņēmuma. Viss stāv dīgstāvī, par telpu īri jāmaksā, ģimene-bērni jāpabaro, kases aparātus ilgi iegādāties nebija iespējams, jūs mudiniet cīnīties pret ēnu ekanomiku?

F64

Žēl, tiešām, žēl, ka tāda attieksme. Pirmo reizi saskāros ar kaut ko tādu, kā var būt tāda attieksme? Par ko mēs maksājam jums savus nodokļus? Kāpēc tāda attieksme, tiešām asaras acīs! Kurš atmaksās zaudējumsus, kuri radušies dīgstāves laikā?"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:12

Jaunākās diskusijas