Pensionāre 10 gadus dzīvo pusbadā, lai glābtu kaķus; vairs viņa to nespēj

Portāls nra.lv 27.februāris 2018, 7:03
 
facebook.com
Februāra sākumā sociālajā tīklā Facebook tika izplatīts lūgums palīdzēt izmitināt kaķus, kas dzīvojuši pie kādas pensionāres, taču par kuriem sieviete vairs nespēj parūpēties.

Organizācija "Palīdzēsim dzīvniekiem" tagad - gandrīz pēc mēneša - informē, ka palīdzība vēl joprojām ir ļoti nepieciešama, un kaķiem tiek meklēti jauni saimnieki un jaunas mājas.

Stāstu Facebook atklāj Irīna Vlasenko:

"Kādreiz viņus visus no nāves izglāba ļoti laba sieviete! 30 gadus viņa ir palīdzējusi dzīvniekiem izdzīvot. Pēdējos 10 gadus viņa dzīvoja pusbadā, atteicās no zāļu iegādes, lai visi kaķi, kas dzīvoja pie viņas un uz ielas, būtu paēduši.


Ar šo sievieti es iepazinos tikai pirms 2 gadiem, taču viņas dzīvesprieks un uzstājība mani vienkārši pārsteidza!


Protams, ka mēs sadraudzējāmies. Es viņai palīdzēju kā varēju un ar ko varēju.
Šī sieviete lieliski saprata, ka 8 kaķi viņas mazajā vienistabas dzīvoklī ir pārāk daudz! Taču nevienu no visiem kaķiem viņa atdot nevarēja, jo tie bija kā pašas bērni!


Viņu dēļ šī sieviete dzīvoja, viņi sargāja viņas nakts mieru un sildīja aukstos ziemas vakaros, sēžot pēc kārtas viņai klēpī! Jo vairāk nevienam, izņemot kaķus, viņa nebija vajadzīga.


Taču nelaime nenāk brēkdama! Vecenīte saslima un strauji sāka palikt bezpalīdzīga. Viņai bija grūti pārvietoties un naktīs, vairākas reizes nokrītot, nevarēja piecelties. Šodien es viņu aizvedu uz slimnīcu.
Viņa saprata, ka nevar vairs parūpēties par saviem kaķīšiem. Es nevarēju kaķus vest uz patversmi!" raksta Irina, uzsverot, ka kaķiem ļoti steidzami ir nepieciešamas kaut pagaidu mājas.


Visi kaķi ir sterilizēti, vecumā no 2 līdz 7 gadiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

27.februāris 2018

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:04

Jaunākās diskusijas