Nāvējoši slimais zēns izpilda vecākiem doto solījumu un mirst

Portāls nra.lv 15.janvāris 2018, 6:50
 
Ekrānšāviņš no Twitter
9 gadus vecais Beilijs Kūpers nomira īsi pirms Ziemassvētkiem pēc ilgstošas cīņas ar Nehodžkina limfomu. Viņš izpildīja savu solījumu un nodzīvoja līdz tam brīdim, kad pasaulē nāca viņa māsiņa Millija.

Pirms nāves mazais Beilijs pateica saviem izmisušajiem vecākiem: "Jums ir atļauts raudāt tikai 20 minūtes. Jums jāparūpējas par Railiju un Milliju," - zēna jaunāko brāli un māsu.

Beilijs Kūpers cīnījās ar vēzi 15 mēnešus, un kaut arī viņa izredzes bija niecīgi zemas, viņš apsolīja, ka sagaidīs savas māsiņas nākšanu pasaulē. Viņa mamma Reičela dzemdēja meitenīti novembrī, un Beilijs viņu nosauca par Milliju.

"Mēs nedomājām, ka viņš tik ilgi izturēs, taču viņš bija noskaņots satikties ar Milliju," stāsta Beilija vecāki un piebilst, ka pēc Millijas dzimšanas zēna stāvoklis strauji pasliktinājās.

Pēc tam, kad 22. decembrī Beilijs tika nogādāts hospisā, ģimene palika pie mirstošā zēna gultas, lai viņš nejustos vientuļš.

"Viņš zināja, ka nenodzīvos līdz Ziemassvētjkiem... Plkst. 11:45 no rīta mēs bijām pie viņa gultas. Mēs zinājām, ka tas nebūs ilgi. Mēs pateicām viņam: "Ir laiks aiziet, Beilij. Pietiek." Tikko mēs pateicām "pietiek", viņš pēdējo reizi ieelpoja gaisu, un tikai viena asara norietēja pa viņa vaigu. Tas bija mierīgi," stāsta vecāki.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas