Izmisušie vecāki: Vairs neziedojiet naudu mūsu mazulim, viņu glābt var tikai brīnums

Portāls nra.lv 14.janvāris 2018, 14:57
 
Facebook.com
Izmisušie četrus gadus vecā Frenkija Šervuda vecāki zaudējuši pēdējo cerību, ka viņu mazulis atlabs. Neiroblastoma pārklājusi visas Frenkija smadzenes. Bail pat iedomāties, kā jūtas vecāki, kuri palūdza visus tos cilvēkus, kuri deviņus mēnešus ziedoja līdzekļus un cerēja, ka mazais zēns atlabs, pārstāt viņiem palīdzēt?
Frenkijs saslima ar vēzi, kad viņš bija tikai pusotru gadu vecs - vecāki pamanīja, ka zēna vēders kļuvis apaļīgāks, un vērsās pie ārstiem, vēsta "Daily Mail".
Pēc ilgstošas un sāpīgas terapijas mediķi konstatēja, ka vēzis pārstāja izplatīties pa zēna ķermeni. Un tikko zēns bija atgriezies pie normālas dzīves, kā 2017. gada maijā Frenkijam tika atklāts smadzeņu audzējs.

Facebook.com

Šoreiz vēzis bija atgriezies uz visiem laikiem. Zēna smadzenes katru dienu pārklājās ar tumšiem pleķiem. Frenkija stāvoklis kļuva arvien sliktāks, taču viņš turējās kā varonis. Zēns aizbrauca pie Ziemassvētku vecīša uz Lapzemi, bija devies uz atrakciju parku un uz mīļākās sporta komandas spēli.

Facebook.com

Decembrī neiroblastoma pārklāja visu galvas smadzeņu garozu. Tad mediķi paziņoja vecākiem, ka viņi vairs nevar izglābt mazuli. Tieši tad vecāki mirkļblogošanas vietnē "Twitter" vērsās pie cilvēkiem ar lūgumu pārstāt sūtīt ziedojumus...

Facebook.com

"Mums jālūdz izbeigt Frenkija sponsorēšanu. Tagad mēs ceram tikai uz brīnumu. Paldies visiem, kas palīdzēja mūsu mazulim tik spilgti pavadīt pēdējos 2017. gada mēnešus," raksta Frenkija mamma.

Facebook.com

Vēzis izplatās pa zēna ķermeni diezgan lēni, taču neviens nespēj pateikt, kad slimība ienāks kritiskajā stadijā.

Facebook.com

"Mēs vienkārši turpinām lūgties, lai viņš turpinātu cīnīties ar šo slimību, būtu stiprs un ietu līdz galam..." saka mamma Heilija.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:46

Jaunākās diskusijas