"Dzīvais Kens" pēc četru ribu izņemšanas: Sajūta, ka mani notriekusi kravas mašīna

Portāls nra.lv 11.janvāris 2018, 18:23
 
Instagram/@rodrigoalvesuk
34 gadus vecais "dzīvais Kens" - Rodrigo Alvess jau samaksājis ap 600 tūkstošiem ASV dolāru par daudzajām plastiskajām operācijām. Taču viņš ir pārliecināts, ka vienmēr ir kur tiekties, un sadūšojies vēl vienai operācijai. Tā kļuvusi par 60. plastisko operāciju, ko veicis Rodrigo.
Brazīlietis ilgus gadus sapņoja par ribu izņemšanu. Un, lūk, viņš atradis ārstu, kurš piekrita operācijai, bet ar nosacījumu, ka tiks izņemtas tikai četras ribas, nevis sešas, kā to bija vēlējies Rodrigo, vēsta "The Sun".

Ekrānšāviņš no Imgur

Ribu izņemšanas operāciju veica slavenais plastiskais ķirurgs Maikls Obengs, un viss notiekošais tika filmēts. Video vēlāk tika ievietots "Instagram" vietnē.
Pēc operācijas Rodrigo atzinis, ka "pēc sajūtām viņu pārbraukusi milzīga kravas automašīna". Intervijā izdevumam viņš akcentējis, ka ir kļuvis par pirmo vīrieti pasaulē, kurš sadūšojies šādai operācijai.

Ekrānšāviņš no Imgur

"Es varu stāvēt vai gulēt, taču jebkurā pozā es jūtu stipras sāpes. Lai tiktu no tām vaļā, man jādzer spēcīgus pretsāpju līdzekļus," stāsta Rodrigo.

Ekrānšāviņš no Imgur

"Dzīvais Kens" palūdzis arī saglabāt savas izņemtās ribas, lai tās nobildētu. Tagad viņa vidukļa apkārtmērs ir kā īstai Bārbijai - 60 cm, iepriekšējo 90 cm vietā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:46

Jaunākās diskusijas