"Kad jūs šo izlasīsiet, es jau būšu mirusi..." - nāvējoši slimas sievietes atklāsmes

Portāls nra.lv 9.janvāris 2018, 6:50
 
Facebook/hollybutcher
27 gadus vecā Holija Batčere no Graftonas nomira 2018. gada ceturtajā dienā onkoloģiskas slimības dēļ. Viņas aizkustinošā vēstule, kas veltīta visai pasaulei, neatstāj cilvēkus vienaldzīgus.
Holija nomira 4. janvārī pēc mokošas un ilgstošas cīņas ar vēzi, taču neilgi pirms nāves viņa palūdza radiniekus nopublicēt sociālajā tīklā "Facebook" vēstuli, kuru viņa veltīja visai pasaulei. Jaunas sievietes vēstule aizkustināja desmitiem tūkstošu cilvēku sirdis, vēsta "Daily Mail".

Batčeres vecāki publicēja vēstuli uzreiz pēc viņu meitas nāves. Tajā Holija aicina cilvēkus tiekties pēc garīgām, nevis materiālām vērtībām, priecāties par sīkumiem un nepievērst uzmanību ikdienas grūtībām, jo uz dzīves kopējā fona tās ir niecīgas.

Facebook/hollybutcher

"Visiem šiem bezjēdzīgajiem stresiem dzīvē, tādiem kā sastrēgumi un vēdera sāpes, nav vērts pievērst uzmanību. Tie ir tik niecīgi, kad skatās uz visu dzīvi kopumā! Ieelpojiet svaigu gaisu, paskatieties debesīs..."

Facebook/hollybutcher

"Padomājiet, cik forši, ka jums ir iespēja elpot..."

Facebook/hollybutcher

Sava vēstulē Holija mudina nedoties iepirkties katras brīvdienas un netērēt laiku, lai izvēlētos labāko bildi soctīkliem.

Facebook/hollybutcher

"Īstus, dzīves pilnus brīžus var piedzīvot arī bez naudas, kuru jūs it kā iztērējāt materiālām vērtībam. Tie nenotiks ar jums caur telefona ekrānu. Dzīve nav domāta tam, lai dzīvotu caur ekrānu un uzņemtu ideālas bildes..."

"Man ir tikai 27 gadi, un es mīlu savu dzīvi un nevēlos mirt... Cilvēki aizmirsa, ka dzīve ir trausla, vērtīga un neparedzama, un katra diena - dāvana, nevis dotība," rakstīja Holija.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:55

Jaunākās diskusijas