Cinovska: Oj, mūžam aizvainotie darbinieciņi, kas netiek pāri pārbaudes laikam

Portāls nra.lv 4.janvāris 2018, 11:45
 
F64
Jau vēstīts, ka "Izklaides televīzijas" jeb iTV bijušie darbinieki sūdzējušies, ka režisore Žaklīna Cinovska nav maksājusi algu, kas licis viņiem no darba aiziet.

Kāda bijusī darbiniece, kura vēlējās palikt anonīma, atklājusi, ka strādājot iTV ieguvusi pieredzi, taču laiks, kas tika pavadīts strādājot bija drausmīgs.

Cinovska skaidro, kādi lietas apstākļi esot viņasprāt.

Sociālajā tīklā "Facebook" Cinovska raksta:

"Paldies, Tiešām paldies, jebkura publicitāte ir publicitāte. Tagad iTV zinās pat tie, kas vēl to nezināja. ? ))))

!!! Draugi, uzņēmēji, NEKAD NEŅEMIET DARBĀ DRAUGU DRAUGUS vai viņu bērnus, kā es šajā gadījumā paņēmu draudzenes draudzenes meitu. Paņēmu aiz žēluma uz pārbaudes laiku, jo viņa ļoooti gribot strādāt TV.... Bet izrādās atbildība meitēnam uz nulles.... izgāž filmēšanu ar 40 cilvēkiem, citi kolēģi piesedz viņas radītos zaudējumus, rezultātā pieprasa algu kā direktorei!!! un draud, kad skries uz dzelteno presi!! Aizskrēja naski. Ja tik naski strādātu te... :)

Oj, šitie mūžam aizvainotie darbinieciņi, kas dēļ sava slinkuma ne tuvu netiek pāri pābaudes laikam, bet uzmet lūpu un pieprasa algu lielāku kā profesionāļi. Tas ir grāmatas vērts, kas noiek ar šo pasauli šodien darba tirgū....

:D Vienīgi žēl, ka žurnalisti Gita....atraksta anonīmu cilvēku totālus melus un izgudrojumus. Bet manus paskaidrojumus piemin tik starp citu.... Bet, pie tā jau pierasts! Jums jau ar par kaut ko jāraksta...)))
Un PS. Starpcitu, jaunkundze atteicās parakstīt jebkādu papīru par samaksas saņemšanu, jo redziet, viņai vajagot tikai skaidrā, ja ko parakstīšot, viņa nesaņemšot bezdarbnieku pabalstu..... (!!)

Aj, nav ko cepties, jāstrādā... Drīz iTV būs atkal jauni raidījumi ar darbiniekiem, kas strādā, nevis tikai izlikas, kad ko dara...

...nevis slinkojot un pūstot... ;)"

Ekrānšāviņš no Facebook

Jāsaka, ka komentāros daudzi atbalsta Cinovsku.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:27

Jaunākās diskusijas