Burovu pieķer, pārkāpjot noteikumus

tautaruna.lv 6.augusts 2020, 10:30
 
Romāns Kokšarovs/F64
Invalīdu un viņu draugu apvienības "Apeirons" pārstāve Baiba Bicēna mikroblogošanas vietnē Twitter publicējusi fotogrāfijas, kurās redzams, kā politiķis Oļegs Burovs pārkāpj ceļu satiksmes noteikumus.
Pēc Bicēnas teiktā var secināt, ka Burovs šķērsojis gājēju pāreju, luksoforā degot sarkanajai gaismai.

"Gods pārkāpt satiksmes noteikumus! Kamēr stāvu un gaidu zaļo, garām pasoļo kāda sabiedrībā diezgan labi pazīstama persona. Laikam ļoti jāsteidzas pie kolēģiem zilajos kreklos," raksta Bicēna.

Tikmēr komentāros Twitter lietotāji izteikuši ironiskas piezīmes, rakstot, ka "tādiem kā Burovs likumi nav rakstīti" un, iespējams, Burovs steidzas, lai nekavētu, jo palicis bez dārgā pulksteņa.

Kā tika vēstīts, partijas "Saskaņa" Rīgas domes deputāta amata kandidāts Guntars Grīnvalds pārmet "Gods kalpot Rīgai" galvaspilsētas mēra amata kandidātam Oļegam Burovam "Rīgas namu" caurlaides nepamatotu izmantošanu un zelta rokaspulksteņa nedeklarēšanu.

Valsts ieņēmumu dienestam Grīnvalds lūgs pārbaudīt, kādēļ Burovs nav deklarējis zelta rokaspulksteni, kas viņam redzēts uz rokas.

Pēc Grīnvalda aplēsēm, šādi pulksteņi maksājot no 8500 līdz 25 000 eiro. Taču nevienā Burova iesniegtajā deklarācijā šāds pirkums vai dāvinājums nav norādīts.

Skaidrojot situāciju ar pulksteni, Burovs norādīja, ka tas viņam esot uzdāvināts vairāk nekā pirms desmit gadiem un visu šo laiku bijis redzams viņam uz rokas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:44

Jaunākās diskusijas