Vēstures skolotājs Latvijas skolā pārsteidz skolēnus ar neparastu interneta paroli

Baiba Puriņa 20.oktobris 2019, 15:22
 
Ekrānuzņēmums no Facebook
Soctīklos sajūsmu izraisījis kāda skolotāja ieraksts, kurā bērniem, lai uzzinātu bezvadu interneta paroli, jāatbild uz vēstures jautājumu.
Ierakstā publicēts attēls, kas vēsta: "Šodienas skolas wi-fi parole: Tērvetes zemgaļu vadoņa vārds. Atskaņu hronikā dēvēts par valdnieku (konic), 1205. gadā vienojies par militāru savienību ar bīskapu Albertu."
Ieraksts izpelnījies plašu ievērību un ar to pāris dienu laikā dalījušies teju 8 000 cilvēki. Arī komentāru sadaļā cilvēki slavē skolotāju par radošo pieeju un jaunu veidu, kā likt bērniem apgūt jaunas zināšanas. "Ļoti laba ideja kā iespējams likt iemācīties skolā sniegto informāciju, lai tā nav veltīgi mācīta," atzīst kāda komentētāja.
Daudzi komentāros parāda savas zināšanas un sniedz atbildi uz vēstures skolotāja uzdevumu, ka minētais vadonis ir Viestards.

Ekrānšāviņš no facebook

Tāpat arī citi komentāros atzīst, ka šādu pieeju varētu izmantot arī ar citiem māčibu priekšmetiem. Kāda komentētāja atklāj, ka viņas draugs izmantojis tautas dziesmas rindas sava interneta parolei - pirmā rindiņa bija wi-fi nosaukums, bet otrā- parole. Viņš esot atzinis, ka, ja kāds no kaimiņiem to zina, tad ir pelnījis izmantot internetu par velti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:58

Jaunākās diskusijas