Restorānu tīkls "Vairāk saules" soctīklos klientiem izplata patīkamu ziņu

Līga Nestere 15.jūnijs 2018, 16:40
 
Dmitrijs SUĻŽICS, F64 Photo Agency
"Atsākam strādāt jau šajā sestdienā!," savā facebook kontā ziņo restorānu tīkls "Vairāk saules", turklāt sestdien un svētdien visiem pasūtījumiem būs 10% atlaide.
"Esam iegādājušies jaunus kases aparātus un ļoti ceram atsākt darbu jau šo sestdien plkst. 10.00. Pateicībā par lielo atbalstu, ko saņēmām no jums, sestdien un svētdien mūsu restorānos visiem pasūtījumiem piešķiram 10% ATLAIDI!," lasāms paziņojumā.

Kā ziņots, Valsts policija par iejaukšanos kases aparātu darbībā restorānu tīklā "Vairāk saules" otrdien aizturēja četras ar restorānu tīklu saistītas personas. Krimināllietā par iejaukšanos kases aparātu darbībā restorānu tīklā "Vairāk saules" apcietinājumā palikusi viena persona, savukārt pārējiem trīs aizdomās turētajiem piemēroti ar brīvības atņemšanu nesaistīti drošības līdzekļi, tostarp, drošības nauda, pret kuru divi ceturtdien atbrīvoti.

Policijai ir aizdomas, ka grāmatvedības datu sagrozīšana notikusi jau kopš 2016.gada, kā rezultātā valstij nodarīti aptuveni 1,5 miljonu eiro lieli zaudējumi.

"Vairāk saules" līdzīpašnieki trešdien žurnālistiem uzsvēra, ka "Vairāk saules" nekad nav izmantojuši un neizmanto iejaukšanos kases sistēmu programmatūrā, vienlaikus informējot, ka veikto kratīšanu ietekmē "Vairāk saules" piespiedu kārtā apturētās darbības dēļ jau cietis zaudējumus vairāku desmitu tūkstošu eiro apmērā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:53

Jaunākās diskusijas