Soctīklos: Ļaudis, ejiet vēlēt; tiekam no tagadējiem mērgļiem likumīgi vaļā

tautaruna.lv 1.jūnijs 2018, 18:45
 
Kaspars KRAFTS, F64 Photo Agency
13. Saeimas vēlēšanas notiks 2018. gada 6. oktobrī. Jo tuvāk nāk vēlēšanu datums, jo vairāk šī tēma aktualizējas sociālajos tīklos.

Piemēram, Vadims K. savā facebook kontā raksta: "Es padomāju, ka kopš neatkarības atgūšanas jau pagājuši [gandrīz] 30 gadi.

Ar kādām psihiskām diagnozēm ir apveltīti gan tagadējie, gan iepriekšējo valdību darboņi, lai tā var ekonomiski novest valsti, kurai izņemot starptautiskos parādus, nekā nav

Pelnošākie uzņēmumi ir izpārdoti vai iznīcināti, valsti vada profesionāli mudaki, pensijfonds izšiverēts, pensijas zem izdzīvošanas līmeņa, veselības ministrija apzināti savai peļņai saražo e-veselības brāķi, mentu augstskolu slēdza, menti ar arodskolas izglītību samudžina visprastākās krimlietas tērējot nodokļmaksātāju naudu .... cik to vēl var izturēt?

Degvielai ne tikai augstākā cena Eiropā, tad vēl gnīdas liek piemaksāt par obligātām komponentēm biodegvielai, bet kāds te sakars ar benzīnu, jo ir tikai biodīzeļdegviela, tad vēl pluss gadsimta savas tautas apzagšana ar OIK, kuru neatbalsta pat Eiropas Savienība , ES VNK HUJEJU NO VISSA, bet ziņās tik vien kā trin batonus ausīs par ekonomisko veiksmes stāstu . Ļaudis - oktobrī noteikti ejiet vēlēt un tiekam no šiem tagadējiem mērgļiem likumīgi vaļā, izmetot tos vēstures utilbedrē," mudina Vadims.

Ekrānšāviņš

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:01

Jaunākās diskusijas