Pāris 23 gadu vecumā paši iegādājās māju! Kā tas viņiem izdevās?

Portāls nra.lv 18.aprīlis 2018, 11:12
 
Facebook
Neticami, bet gadu pēc universitātes absolvēšanas 24 gadus vecā Beta Šārpa un 23 gadus vecais Eds Ravklifs iegādājās savu pirmo māju. Kā viņi to paveica?

Lielbritānijas pilsētā Ņūberijā dzīvojošajam pārim, lai sasniegtu savu mērķi un sakrātu naudu mājai, 2016.gadā nācās ievākties no kopmītnēm pie Šārpas mammas.

Pirms tam viņi bija attiecībās pāris gadus, tomēr dzīvojoši kopā nebija, lai arī to gribēja. Pēc universitātes absolvēšanas kopdzīves sākšana bija apdraudēta, jo nauda mitekļa iegādei viņiem nebija, bet īrēt pavisam negribējies.

''Mums paveicās, jo bija iespēja ievākties pie manas mammas,'' stāsta Beta.

Abi mēnesī kopā pelnījuši ap 4000 eiro, ik mēnesi viņas mātei par dzīvošanu dodot apmēram 300 eiro. Rezultātā, katru mēnesi viņi iekrājuši apmēram 1500 eiro.

Gada laikā viņi iekrāja 15 000 eiro un varēja veikt pirmo iemaksu par savu māju. Tomēr ieceri sākt patstāvīgu dzīvi paātrināja Betas tētis, kurš pārītim uzdāvināja vēl apmēram 12 000 eiro!

Pāris gan skaidro, ka šim veiksmes stāstam galvenais iemesls bija tas, ka abi uzreiz pēc studijām atrada labas darbavietas ar stabilu atalgojumu.

Piedevām, viņi nav upurējuši brīvā laika atpūtu un brīvdienas. Tiesa, protams, dzīvot ar mammu brīžiem nav bijis viegli, jo īpaši Edam, kurš bija svešā vietā un pie, sākotnēji, sveša cilvēka.

''Neupurē neko un nepārtrauc darīt to ko tu vēlies, jo pretējā gadījumā tiecoties uz mērķi tu kļūsi nelaimīgs un nožēlojams,'' norāda Beta.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:04

Jaunākās diskusijas