Viedoklis: Latvieši, jūs esat pretīgi, ja spējat tā izteikties!

Portāls nra.lv 30.marts 2018, 14:15
 
Scanpix
Sociālajā tīklā Facebook kāda Latvijas iedzīvotāja publicējusi skarbu viedokli par to, kā Latvijas iedzīvotāji reaģēja uz traģēdiju Kemerovā.

Viņa uzskata, ka ir nepieņemami teikt, ka "krieviem tā arī vajag".

"Cilvēki! Attopieties! Kas pie velna ar jums notiek? Ir notikusi traģēdija, mira desmitiem, varbūt, pat simtiem nevainīgu bērnu! BĒRNU!!!!! Un jūs spējat komentāros zem šādiem postiem rakstīt, ka tā tiem krieviem arī vajag? Mīļie, runa ir par nevainīgu bērnu dzīvībām. Par tiem, kas kliedza agonijā un zvanīja vecākiem, lai atvadītos. Vai šādos gadījumos nav vienalga par tautību? Vai nav jākļūst vienotiem cilvēkiem un jāpiemin mazās dvēselītes? Kad mums sabruka lielveikals, neviens nešķiroja, krievs vai latvietis, visi stāvēja kopā, mierināja viens otru, nesa no mājām visu ko varēja, lai palīdzētu. Bet te, jūs sakat ka tā arī tiem krieviem vajag?!?!?
Latvieši, jūs esat pretīgi, ja spējat tā izteikties!!!!!!
Man viss."

Kā vēstīts, ugunsgrēkā tirdzniecības centrā Krievijas pilsētā Kemerovā dzīvību zaudējuši vismaz 64 cilvēki, no kuriem lielākā daļa ir bērnu. Oficiālie dati liecina, ka ievainoti ir vēl vismaz 84 cilvēki.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:53

Jaunākās diskusijas