Mazus bērnus caur pasakām par seksuālo minoritāšu lietām mācīs transvestīti

Portāls nra.lv 1.marts 2018, 0:23
 
Twitter
Bērniem tiekot sniegta iespēja no transvestītiem uzzināt par transseksuāļu problēmām homofobiju un LGBT tiesībām caur pasaku palīdzību, ziņo Metro.
Lielbritānijas pilsētā Bristolā esot izveidota organizācija Drag Queen Story Time (DQST), kur par sievietēm tērpušies vīrieši ar pasaku palīdzību cer sniegt maziem bērniem, pat divus gadus veciem, iespēju ņemt paraugu no netradicionāli orientētiem cilvēkiem.

Tā ietvaros ieplānots bērniem iemācīt, ka ir OK būt atšķirīgiem, interesantā un saprotamā veidā klāstot par homofobiju, rasismu, LGBT problēmām un citām tamlīdzīgām lietām.

Organizatori atzīmē - naids nav kaut kas iedzimts, to iemācās, tādēļ šis pasākums plāno sniegt pretēju efektu un ļaut bērnam nekavējoties saprast, ka ''nav dzimumu ierobežojumu''.

Tiek norādīts, ka arī labi tik maziem bērniem parādīt vīriešus, kuri ģērbjas, kā sievietes, jo bērni ir ''visatvērtākie līdz trīs gadu vecumam''.

''Mūsu pasākumi gūst tik daudz publicitātes, ka bērni paši aizdomājas, vai nevarētu mainīt dzimumu, kas ir kaut kas, ko viņi bez mums nekad nespētu aptvert,'' priecājās organizatori.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:05

Jaunākās diskusijas