IT speciālisti nosauc viedtelefonu, kuram ir visnoturīgākā baterija

Portāls nra.lv 12.janvāris 2018, 12:35
 
SIPA/ SCANPIX
Uzņēmuma "Huawei" jaunākais flagmanis - "Huawei Mate 10 Pro", kas pirmais piedāvā izmantot mākslīgā intelekta sniegtās iespējas plašākai sabiedrībai, saņēmis tehnoloģiju portāla "Android Authority" novērtējumu kā "Labākais 2017. gada Android tālrunis", kā arī tehnoloģiju portālā "Android Headlines" tika novērtēts kā "2017. gada tālrunis ar noturīgāko bateriju".

Novērtējums tika sniegts, analizējot astoņas dažādas viedtālruņa kategorijas - displeju, audio, kameras veiktspēju, baterijas noturību, lietotāja pieredzi, kā arī cenas un vērtības attiecību.

"Huawei Mate 10 Pro" ieguva pirmo vietu baterijas izvērtēšanas kategorijā, kā arī ierindojās top 3 tādās kategorijās kā displejs, audio, kamera un lietotāja pieredze.

Tāpat "Huawei Mate 10 Pro" viedtālrunis ir ieguvis tehnoloģiju portāla "Android Headlines" novērtējumu kā "2017. gada tālrunis ar noturīgāko bateriju". Portāla redakcija atzinusi, ka šis viedtālrunis ir vērtējams kā "baterijas ilgnoturības smagsvars citu viedtālruņu vidū, īpaši, ja tiek lietots Huawei iestrādātais baterijas lietderības rīks".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:08

Jaunākās diskusijas