Nesagaidot Latvijā uzņemtā šova pirmizrādi, mirusi viena no tā dalībniecēm

Portāls nra.lv 22.oktobris 2017, 11:01
 
Ekrānšāviņš no "STV Pirmā!" video
Ceturtdienas vakarā kanālā "STV Pirmā" savu pirmizrādi piedzīvoja šovs "Caur ērkšķiem uz...", kurš stāsta par desmit dāmām, kuras dzīves līkloči nav žēlojuši. Kā raidījuma veidotāji informēja šova pirmajā sērijā, tad diemžēl viena no šova varonēm tā pirmizrādi nesagaidīja.

Kā vēsta informācija "STV Pirmā!" mājaslapā ievietotā informācija, tad šova laikā tiks skaidrots, vai dzīvē daudz ko pārdzīvojušo dāmu spēkos būs sākt jaunu dzīvi un īstenot sapņus.

"Ceļš uz zvaigznēm ved caur ērkšķiem: viņām būs jāmācās mīlēt sevi, piekāpties un sadzīvot, jāapgūst jaunas prasmes un, kas pats svarīgākais- jānotic pārmaiņām," norāda šova veidotāji.

Jau pirmajā sērijā skatītājiem bija iespēja iepazīt vienu no tā dalībniecēm, 31 gadu veco Deiviju. Sieviete neslēpa, ka lieto narkotikas, nodarbojas ar prostitūciju. Sieviete teju 17 gadus lietojusi heroīnu. Lai arī pirmajā sērijā bija redzams, ka Deivija ir apņēmības pilna mainīt savu dzīvi, vairākas nedēļas pēc šova beigām viņa mira no narkotiku pārdozēšanas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:55

Jaunākās diskusijas