Kā pēc mazā Ivana nāves dzīvo viņa ģimene?

Portāls nra.lv 6.oktobris 2017, 9:14
 
Alnis Stabule/ F64 Photo Agency
Šī gada jūlijā Liepājā no savām mājām pazuda bez uzraudzības atstātais piecus gadus vecais Ivans. Pēc vairāk nekā nedēļas Ivans tika atrasts mežā miris. Raidījums "Bez Tabu" devās noskaidrot, kā pēc piedzīvotās nelaimes dzīvo puisēna ģimene Liepājā.

Sarunā ar raidījumu "Bez Tabu" Ivana vecmāmiņa norāda, ka mazdēla nāve iedragājusi viņas veselību. Arī zaudējuma sāpes pamazām rimst.

Alnis Stabule/ F64 Photo Agency

Arī puisēna mamma, kurai sabiedrība pēc notikušās nelaimes veltījusi ne mazums pārmetumu telefonsarunā uzsver, ka noliedz iepriekš izskanējušo informāciju, ka viņa nepieskatītu savas nepilngadīgās atvases, vai naktīs nebūtu mājās un lietotu alkoholu. Nekādu sodu par sava piecgadīgā bērna atstāšanu bez uzraudzības, kā rezultātā, iestājusies puikas nāve nosalstot, viņa neesot saņēmusi. To apstiprina arī Liepājas bāriņtiesa, sociālais dienests un policija.

"Bez Tabu" arī noskaidrojis, ka kriminālprocess vēl turpinās. Tikmēr Liepājas Bāriņtiesa norāda, ka šobrīd Ivana mammai un tēvam neesot liegtas citu ģimenē esošo bērnu aprūpes tiesības.

Avots: Raidījums "Bez Tabu"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:38

Jaunākās diskusijas