Veiksminieks no Latvijas pastāsta, kā tērēs milzīgo laimestu

Portāls nra.lv 21.septembris 2017, 15:00
 
Xinhua/Sipa USA/SCANPIX
Loterijas Vikinglotto 20.septembra izlozē Latvijā tika uzminēti 6 skaitļi un laimēti 273 520,30 eiro. Šajā izlozē sešus skaitļus izdevās uzminēt diviem veiksminiekiem - vienam no Latvijas, vienam - no Islandes.
Šorīt Latvijas Loto noformēt savu laimestu bija ieradies laimētājs - ap 40 gadu vecs rīdzinieks, kurš lūdza saglabāt pilnīgu viņa anonimitāti. "Nevienam neesmu stāstījis par laimestu un tuvākajā laikā neplānoju to darīt. Vispirms nokārtošu kredītsaistības par dzīvokli un automašīnu. Pēc tam izdomāšu, kā investēt, lai nauda vairotu naudu," viņš saka, "un tad, kad viss būs sakārtots, tad tuviniekiem pastāstīšu par loterijas laimestu."

Xinhua/Sipa USA/SCANPIX

Viņš atklāj, ka ir darba ņēmējs tranzīta nozares uzņēmumā. Par labajām ziņām uzzināja vakar vakarā, kad ierasti aplūkoja loterijas rezultātus. "Es biju atzīmējis sev svarīgos skaitļus - 6; 13; 23; 27; 37 un 46. Atklāti sakot, iekšēji biju gatavs lielam laimestam. Pirms apmēram 15 gadiem man ļoti veicās visā, ko pasāku, bet pēc tam gadiem ilgi neveicās. Sāku jau uztraukties, kāpēc tā. Bet, ja tic, tad tomēr laime atnāk atpakaļ," viņš saka. "Es jau sen pieņēmu, ka būšu miljonārs - ar loterijas vai darba palīdzību, nezinu, bet pie sava miljona es tikšu," viņš saka.

Darbs viņam patīk, no tā neatteiksies. Gribētos uzsākt arī savu biznesu - vai nu veikalu, vai ar automašīnām saistītu rūpalu. "Tagad gan laikam paņemšu īsu atvaļinājumu. Atpūtīšos, gribas kaut kur aizceļot."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:55

Jaunākās diskusijas