Ģimeni Ikšķilē piemeklējusi milzu nelaime, apgriežot dzīvi kājām gaisā

Līga Nestere 8.jūnijs 2018, 16:18
 
F64/attēlam ir ilustratīva nozīme
Uguns noposta visu savā ceļā. 4. jūnija rīta ugunsnelaime piemeklēja arī kādu ģimeni Ikšķilē, iznīcinot viņu mājvietu. Ģimene vēršas pēc palīdzības pie līdzcilvēkiem - katrs eiro šobrīd viņiem ļoti noderētu.

Nelaime notikusi 2018.gada 4.jūnija agrā rītā. Aizdegšanās iemesls - elektrības drošinātāju kaste mājā.

Neskatoties uz postažu, ģimene ir priecīga, ka visi ir sveiki un veseli, arī mājdzīvnieki nac cietuši. "Mums paveicās. Paveicās jo mājā biju tikai es, mana vecmāmiņa, mans vecākais dēls Ivars, 8 g. Paveicās jo vecmāmiņa pamanīja liesmas laicīgi, paveicās jo tajā brīdī nebija vēja, paveicās jo glābēji atbrauca ātri, paveicās un nesprāga gāzes balons un tā varētu turpināt... mēs visi esam sveiki un veseli, visi suņi un kaķi ir dzīvi! Mana apdegusi pēda sadzīs - tas viss ir sīkums. BET ir jādzīvo tālāk," facebook raksta Rikarda.

Šobrīd ģimene gaida apdrošinātāju lēmumu un ļoti cer, ka viņi neatteiks kompensāciju.

"Māja ir nojaucama. Bet jau šobrīd tēriņi IR un saprotam, ka paši ar visu netiksim galā, tāpēc ja ir iespēja un vēlme mūsu ģimeni atbalstīt, kaut ar mazumiņu, finansiāli. Mums šobrīd arī 1 EUR ir nauda.....

Paldies kaimiņiem, paldies tiem cilvēkiem, kas mums jau ir atdevuši pirmās nepieciešamības preces, ka arī devuši naudu.... Paldies saraksts ir tik garš.... Daudzi jautā par mēbelēm, traukiem un lietām- ir tā kā lēnām top google documents ar sarakstu, kas mums ir vajadzīgs, tiklīdz tas būs gatavs es to noteikti publicēšu!" norāda Rikarda.

Ar ģimeni iespējams sazināties šeit

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas