Lūgums palīdzēt: Mazajam Dāvidam atklāta reta onkoloģiska saslimšana 4. stadijā

Portāls nra.lv 19.janvāris 2018, 18:31
 
Vēlos palīdzēt
Pirms dažiem mēnešiem kāda daudzbērnu ģimene no Rēzeknes pat nenojauta par tuvojošos nelaimi. Trīs mazie brālīši auga lieliskā un draudzīgā ģimenē, kuras tētis ir Nacionālo bruņoto spēku karavīrs un profesionāls sportists, savukārt mamma darbojas sporta nozarē ar Rēzeknes pilsētas bērniem. Diemžēl 2017. gada nogalē ģimenes dzīve sadalījās divās daļās: “pirms” un “pēc”. Tika atklāts, ka vienam no dēliņiem, 3 gadus vecajam Dāvidam, ir reta onkoloģiska saslimšana- alveolārā rabdomiosarkoma 4. stadijā, ziņo nevalstiskā organizācija "Vēlos palīdzēt"

"Šobrīd mazā rēzeknieša ārstēšanās ir valsts apmaksāta un notiek Bērnu klīniskajā universitātes slimnīcā. Jau ir iesākts otrais no deviņiem ķīmijas terapijas kursiem. Šis process būs ilgs un smags, taču jebkurš ārsts var apliecināt, ka tik maziem bērniem ir pārsteidzoši stiprs dzīves spars, tāpēc mēs ticam, ka Dāvidam noteikti izdosies uzvarēt šo slimību!" raksta "Vēlos palīdzēt".

Vēlos palīdzēt

Pēc Rēzeknes pilsētas iedzīvotāju iniciatīvas biedrība “Vēlos palīdzēt” uzsāk finanšu līdzekļu vākšanu, kas noderēs zēna rehabilitācijas procesā, kā arī atbalstīs ģimeni, ja radīsies neparedzēti izdevumi.


19. februārī Dāvidam paliks 4 gadiņi. Viņa lielākā dzimšanas dienas vēlēšanās ir ātrāk izveseļoties un atgriezties mājās pie saviem brālīšiem! Ja varat un vēlaties atbalstīt mazā Dāvida cīņu ar šo slimību, lūdzam ziedot:

Swedbank
Biedrība "Vēlos palīdzēt"
Reģ.nr. 40008262477
SWIFT kods: HABALV22
Konts: LV82HABA0551043320681
Maksājuma mērķis: Ziedojums Dāvida ārstēšanai

Palīdzības lūgums tika publicēts 17. janvārī un dienas laikā tika savākti gandrīz 3000 eiro.

Pateicības vārdi no Dāvida māmiņas:

“Es sava dēliņa vārdā vēlos pateikt savas dzīves vissiltāko un vispatiesāko paldies visiem, kuri ir kopā ar mums un tāpat kā mēs, viņa ģimene, tic tam, ka šajā cīņā mēs uzvarēsim. Mums ir patiešām paveicies ar cilvēkiem, kas ir mums blakus - ģimeni, draugiem, kolēģiem darbā un pat nepazīstamiem cilvēkiem, kuri nepārtraukti sūta manam dēlam stiprinošas domas... Kā es to zinu? Es to redzu. Jūsu labās domas dod spēku maziņam cilvēkam cīnīties ar lielu, nepielūdzamu slimību, kas nešķiro nevienu. Esam neizmērojami pateicīgi Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas ārstiem, medmāsām un visam pārējām personālam par lielisko darbu, ko viņi veic ikdienas. Paldies!”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:07

Jaunākās diskusijas