Pēc pēkšņas lēkmes mirusi Odrija, kuras cīņai ar vēzi cilvēki vāca ziedojumus

Portāls nra.lv 11.janvāris 2018, 11:44
 
Facebook/Ilona Buka
Mūžībā azgājusi Odrija Buka, kuras ģimene lūdza ziedot meitenes ārstēšanai no audzēja. Meitene jau atradās klīnikā Spānijā.

"Man ir ļoti sliktas sliktas ziņas. Vakardienu ar Odriju pavadijām uz pozitīvas nots , veicām izmeklējumus un tikāmies ar ārstu. Ārsts konstatēja ūdeni plaušās un rekomendēja hospitalizāciju, lai var ielikt drenāžu plaušās un uztaisīt kompjūtertomogrāfiju galvai.

Mēs bijām "uz viļņa". Ārsts teica, ka varēs jau trešajā dienā uzsākt ārstēšanu.... bet guļot uzņemšanas nodaļā Odrijai sākās pēkšņa lēkme.... Reanimācija un viss ātri beidzās. Odrija aizgāja no šīs dzīves.

Gribam pateik lielu paldies cilvēkiem, kas ziedoja un deva iespēju vismaz mums tikt līdz klīnikai, pēdējo dienu Odrija pavadīja smaidīga un cerību pilna. Saziedotā nauda atrodas Odrijas privātajā kontā un, visticamāk, mēs kādu brīdi tur klāt netiksim, bet kad nokārtosim dokumentus visi, kas vēlas saņemt atpakał, rakstiet. Pārējo atdosim labdarības fondam, lai izlieto līdzīgiem mērķiem," raksta māte Ilona.

Kā iepriekš ziņots, meitene jau kopš 2011. gada cīnās par savu veselību un Latvijas ārstu iespējas bija izsmeltas, bet Odriju ir gatavi ārstēt Spānijā. Ārstēšanai bija nepieciešami 30 000 eiro.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:54

Jaunākās diskusijas