IESKATIES: Ļoti būtiska informācija saistībā ar pazudušā Artūra meklēšanu

Portāls nra.lv 8.oktobris 2017, 7:34
 
Ekrānšāviņš no facebook/ Aija Audriņa
Šī gada 2.oktobrī Aizkrauklē pazuda 23 gadus vecais Artūrs Ķimelis. Šajā nedēļas nogalē brīvprātīgie aktīvi meklē pazudušo, tomēr joprojām ļoti nepieciešama līdzcilvēku palīdzība.
Artūra krustmāte jau neilgi pēc vīrieša pazušanas informēja, ka liktenīgajā dienā viņš pateicis, ka izies ārā fotografēt, tomēr atpakaļ nav atgriezies. Līdz pat šim brīdim nav nekādu ziņu par viņu. Līdzi jaunais vīrietis paņēma telefonu (kurš līdz 04.10.2017. rītam bija aktīvs, tagad ir atslēgts), fotoaparātu, kabatas nazi.

Ekrānšāviņš no facebook/ Aija Audriņa

Vēla sestdienas vakarā brīvprātīgie sociālajā tīklā facebook informē, ka sestdien Artūra meklēšana beigusies bez rezultātiem. Svētdien meklēšana tiks turpināta. 8:00 brīvprātīgie tiksies pie Aizkraukles kultūras nama. Šobrīd katastrofāli trūkstot cilvēku, kuri gatavi palīdzēt. Ikviens, kurš nevar meklētājiem pievienoties no rīta aicināts to darīt visas dienas laikā.
ARTŪRA PAZĪMES: Augums ap 180 cm, kalsns, nesā brilles ar melnu rāmi. Mati līdz pleciem gari. Bija ģērbies melnā pusgarā metelī, melnās džinsu biksēs, kājās tumši sporta apavi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:39

Jaunākās diskusijas