STEIDZAMI meklē kādu, kurš redzēja, kā notika traģiskā avārija Grobiņas novadā

Portāls nra.lv 5.oktobris 2017, 18:39
 
Mārtiņš Zilgalvis/ F64 Photo Agency
Šodien ap plkst. 12:10 Valsts policijā saņemta telefoniska informācija no Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta par to, ka Grobiņas novadā, Bārtas pagastā uz autoceļa Grobiņa-Bārta-Rucava notikusi sadursme starp divām automašīnām. Valsts policija lūdz atsaukties ikvienu, kurš redzējis, kā noticis traģiskais negadījums.
Negadījumā iesaistīta automašīna "Volkswaen Golf", kuru vadīja 1943.gadā dzimis vīrietis un automašīnu "KIA", kuru vadīja 1969.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā dzīvību zaudēja abi automašīnas vadītāji un automašīnas "Volkswagen Golf" pasažiere - 1950.gadā dzimusi sieviete. Automašīnu "KIA" vadīja Valsts policijas darbinieks, kurš atradās atvaļinājumā no šā gada septembra beigām un pārvietojās ar savu privāto automašīnu.

Valsts policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess, taču šobrīd negadījuma apstākļi ir neskaidri, tāpēc izmeklēšanai ļoti svarīga būtu aculiecinieku sniegtā informācija. Iedzīvotājus, kuri ir bijuši aculiecinieki šim negadījumam, lūdzam zvanīt pa tālruņa numuru 110.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:05

Jaunākās diskusijas